בריקלין

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• בריקלין
    מישהי
    28/04/2009

שלום רב,
    התחלתי להשתמש בבריקלין(משאף) לפני מספר שבועות כתוצאה מאסטמה שהתחילה לפני 3 חודשים.
    אני לוקחת לפי הצורך, יש ימים שאני לא צריכה בכלל ויש ימים שאני לוקחת 2-3 פעמים, אבל לא יותר. הבריקלין עוזר לי מאוד ואני מרגישה שהוא מקל לי על הנשימה.
    מס' פעמים קרה לי שכמה דקות לאחר שלקחתי את המשאף התחלתי להרגיש את הדופק שלי מאוד חזק, הרגשתי כאילו אני אחרי ריצת 2000 רק בלי הקוצר נשימה, רק דופק מהיר, חזק ולא כ"כ סדיר שמורגש מאוד. זה נמשך בערך חצי שעה, ומאוד מציק.
    רציתי לשאול האם זה אמור לקרות ואם אני צריכה לבקש מהרופא שלי משהו אחר במקום בריקלין, או שזה לא נורא..? רוב הפעמים אני מרגישה בסדר, לפעמים יש לי רק רעידות בידיים במשך כמה דקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריקלין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    30/04/2009

דופק מהיר ורעד בידיים הינם תופעות לוואי של מרחיבי סימפונות קצרי טווח (כגון, בריקאלין). במידה ודבר מפריע מאוד , ניתן לעבור לתרופה אחרת . שאלה נוספת האם בריקאלין לבדו מספיק במקרה פרטני של אסתמה שלך. רצוי להתיעץ עם רופא המשפחה האם יש מקום ליעוץ רופא ריאות בהקשר להחלטות על טיפול לאסתמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו