צילום ריאות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• צילום ריאות
    טלי
    06/05/2009

שלום,אני רוצה בבקשה להתייעץ,יש לי חבר בן 26 שמעשן כל יום 2קופסות נובלס ,הייתי רוצה לגרום לו להפחית בסגריות ולהפסיק לעשן בבוא הזמן...האם יש איזו בדיקה שהוא יכול לעשות כדי לבדוק את מצב הריאות שלו,אני שואלת מכיוון שהוא משתעל הרבה יחסית ולעתים יוצא לו ליחה שחורה שנראה לי שזה מהניקוטין.
    האם מדובר על צילום ריאות שיכול להראות את מצב הריאות כתוצאה מהסגריות או שצריך בדיקה אחרת.
    מקווה לקבל תשובה בהקדם,
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום ריאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך השאלה

טלי
    06/05/2009

ושכחתי לציין שוא מאוד רזה {תמיד היה},אולי אני טועה אבל נראה לי שיותר מסוכן לעשן כמויות כאלה אצל אנשים רזים.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזקי עישון

ד``ר דניאל סטרובין
    09/05/2009

סגיל צעיר נזקי עישון יכולים להיות בלתי מורגשים בבדיקות (כגון, תפקודי ריאות או צילום חזה). בשלב שקיימת פטולוגיה בבדיקות הנ"ל עניין הוא בדרך כלל בלית הפיך אך דבר מופיע בגיל מבוגר יותר (במידה וממשיכים לעשן). נוכחות תסמינים נשימתיים (שיעול) ישנה סיבה טובה מאוד להפסיק לעשן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו