מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעלי חייםעירית12/05/2009
אני חולת אסתמה ורציתי לדעת האם בעל חיים נקרא אוגר קטן מותר לחולי אסתמה כי ילדיי מאוד רוצים ואני קצת מפחדת בגלל האסתמה כי אני יודעת בעלי חיים זה לא בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעלי חיים
ד''ר שבתאי ורסנו14/05/2009שלום,
אם האסתמה שלך על רקע אלרגי הרי את עלולה במשך הזמן לפתח אלרגיה לאוגר (בד"כ לפרווה או לעור שלו) תוך החמרת האסתמה. בעקרון במקרה של אסתמה אלרגית מומלץ להמנע מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתמה
עירית15/05/2009מאין לי לדעת איזה אסתמה אלרגית או לא עשיתי תבחינים עור ובדיקות רסט תקינים לחלוטין.אני לא נוגעת בהם בכלל והם נמצאים תמיד עם ילדי.עדיין זה לא בריא או זה בסדר איך אפשר לדעת אאיזה אסתמה יש ועל איזה רקע .
את האסתמה שלי גילו לפני שנה וחצי לאחר שילדתי בגיל33* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אסתמה
ד''ר שבתאי ורסנו15/05/2009שלום,
אני מציע שתעשי תבחיני עור לאלרגנים נשאםפים (בדיקה יותר רגישה מראסט) וגם בדיקת דם ל TOTAL IGE . בכדי לפתח אלרגיה אין צורך לגעת בחיות המחמד מכוון שהתגובה מתפתחת כתוצאה משאיפת האלרגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)