מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש סכנה לדלקת ריאות?גלי20/05/2009
שלום רב,
לפני כשבוע התחלתי להרגיש חולשה וכאבי גרון, בלילה החום עלה ל38 וכאבי גרון החמירו. לקחתי כמה תרופות שהיו לי בבית ויום למחרת הרגשתי יותר טוב. אחרי יומיים הרגשתי הקלה ואח"כ המחלה חזרה, בלי חום ( רק לפעמים עולה ל37), שיעול יבש בעיקר בלילה ובבוקר, נזלת וגודש באף, ליחה שחוסמת גם את האף וגם את הגרון ומקשה על הנשימה, חולשה כללית. רופא משפחה רשם לי קלארינז, מוקולס, קודיביס וטיפות אף, אני לוקחת כבר ארבעה ימים ולא מרגישה הקלה אלא להפך השיעול רק הולך ומתגבר וגם ההפרשות מהאף,כמעט ולא ישנה בלילות בגלל זה. הרופא אמר שאין בעיה בראיות.
מה זה יכול להיות? האם יש בכל אופן סכנה לדלקת ראיות או ברונכיטיס? איזה טיפול מומלץ? האם כדאי לקחת אנטיביוטיקה?
אשמח מאד לקבל את חוות דעתך!
תודה רבה מראש על העזרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש סכנה לדלקת ריאות?
ד''ר שבתאי ורסנו20/05/2009שלום,
ממש אי אפשר לענות לשאלה כזו בלי לבדוק את האדם. יחד עם זאת לידיעתך, שיעול יכול להמשך זמן רב גם לאחר חלוף ההצטננות או הדלקת וכך גם החולשה. עלייך להשאר במעקב הרופא שלך בכדי לעמוד על שינוי במצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)