אסטמה והזעה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסטמה והזעה
    דני
    26/05/2009

שלום.

אני מטופל בסימביקורט 2 פעמים ביום כפול 2 שאיפות, ונוטל וונטולין בעת הצורך, שזה כמה פעמים ביום.

התפקודים בדרך כלל תקינים, וגם כשאינם תקינים הם לא חורגים במיוחד, קרוב ל80 אחוז.

גם בבדיקת ריאות הרופא לא שומע צפצופים.

דא עקא, שהסבל שעובר עלי נראה חמור ממה שמצביעות הבדיקות, כל תקופה אחר צינון קל, אני חוטף תקופה של שיעול כבד וליחה חונקת, איני יכול לדבר משפט בלא לכייח קודם.

לרוב זה עובר אחר תקופה של שימוש אינטנסיבי במוקוליט וונטולין המון שאיפות ביום, וגם אחרי שעובר אני צריך ליטול וונטולין, אולם באופן סביר ביותר עם השפעה מיידית.

כשאני סובל, אני גם מזיע באופן חריג, לאחר נטילת וונטולין זה עובר בדרך כלל.

אשמח לשמוע דעתך אם אתה מזהה כאן אבחנה יותר ספיציפית.

יצויין שסבלתי בעבר מריפלוקס ונותחתי בהצלחה לפני 3 שנים, אולי יש קשר, או אולי יש לחשוד שזה חזר.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה והזעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספה

דני
    26/05/2009

רציתי להוסיף שבתקופות הקשות, יש החמרה משמעותית בליחה, אחר האוכל, האם זה מצביע על כיוון רפלוקס? אך במצב הרגיל כל השנה אין הבדל בין קודם האוכל לאחריו.

כמו כן לנסיון הרחבת התמונה, רציתי להוסיף שאני ממש רגיש לאובך ולזיהום אוויר, יש לי חוש ריח חזק וממש מפריע לי האובך, וכמעט תמיד לא נעים לי האוויר, האופן היחידי שנעים לי זה מזגן.

אני בן 27

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו