אסטמה?

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסטמה?
    דניאל
    01/06/2009

שלום,
    השתעלתי במשך מס' חודשים בהם סירופים לא עזרו לי. נשלחתי לתפקודי ריאות שיצאו תקינים. קוצר הנשימה לא עבר ומכיוון שלא נכלל בתפקודי ריאות בדיקה עם מרחיבי סימפונות (אלא רק תגר במאמץ ובדיקה של NO) הרופא החליט לתת לי לנסות בריקלין כדי לראות אם זה עוזר ומקל לי על הנשימה.
    אני לוקחת את הבריקלין כבר במשך חודשיים כשאני מנסה לקחת כמה שפחות, אבל כשיש לי קוצר נשימה ואני לא לוקחת את המשאף, בד"כ אני מתחילה להשתעל..
    יש ימים בהם אני לא לוקחת בכלל ויש ימים בהם אני לוקחת 3 פעמים (לפי הצורך). הבעיה היא שלאחר כמה שעות יש לי שוב קוצר נשימה ולכן אני מרגישה צורך לקחת שוב. בזמן האחרון יש לי המון לחץ בגלל הבגרויות ויש ימים שאני לוקחת את הבריקלין 4 פעמים ביום (במקרים חריגים).
    השאלה שלי היא אם בעצם זה שהבריקלין עוזר לי זה אומר שיש לי אסטמה..?
    הרופא לא אמר לי כלום, הוא רק הביא לי את הבריקלין ואמר שנראה אם זה יעזור לי.. מאז לא חזרתי אליו.

אשמח לקבל עזרה,
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה

ד''ר שבתאי ורסנו
    03/06/2009

שלום,
    אבחנת אסתמה לא נעשית על פי התרשמות עם בריקלין עוזר. אם לא עברת מבחן תגר מטאכולין מומלץ שתעברי. אבחנתך כעת לא ברורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו