נשימת אקנומיקה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• נשימת אקנומיקה
    ליאת
    30/06/2009

שלום,

אני עובדת במעבדה ונאלצת לנשום חומרים לא כל כך ידידותיים. ישנו שימוש במנדף כאשר מתאפשרת העבודה בו. העניין הוא, שכאשר שוטפים את הכלים של העבודה זה נעשה בכמויות גדולות של אקנומיקה וכמובן, מחוץ למנדף.
    לפני שבוע שטפתי את הכלים והרגשתי שאני נושמת הרבה מהאקנומיקה (יותר מהרגיל כנראה כי שפכתי ישירות על הכלי ולא לתוך מים). אמרו לי בעבודה שמנשימת כמות גדולה של כלור עלולים לקבל כוויה בריאות. עברו שבועיים בערך מאז ואני לא חשה כאבים מיוחדים וכד'... האם ישנה סכנה של כוויה? או אם המצב של חוסר כאבים מורגשים מעיד על חוסר כוויה?

תודה רבה,
    ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשימת אקנומיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנומיקה

ד''ר שבתאי ורסנו
    30/06/2009

שלום,
    שאיפה של אדי כלור עלולה לגרות את דרכי הנשימה והריריות עם ביטוי של שיעול בד"כ באדם הבריא. באדם שהינו אסתמטי מלכתחילה כמויות קטנות עלולות לגרום להתקף/החמרה. שאיפה של ריכוז גבוה ברמה תאונתית עלול לגרום למחלה דומויית אסתמה אפילו בארוע חשיפתי אחד. אם לא היו לך סימפטומים עד כה אין לדעתי חשש לפגיעה. הזהרי להבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו