מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי אני משתעלת כבר 3 שבועותאיילת25/08/2007
השיעול התחיל יבש אחכ עם ליחה גם ירוקה הרופא נתן לי אנטיביוטיקה ואמר שזה סינוסיטיס
האם בסינוסיטיס יש שיעול עם ליחה? ועכשיו גם יש לי נזלת.. ואין לי חום ולא היה..
האם זו אלרגיה?..או אסטמה אני יודעת שהראות שלי מאד רגישות ואני נורא לחוצה ופוחדת
אודה לך על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משתעלת כבר 3 שבועות
ד''ר שבתאי ורסנו26/08/2007איילת שלום,
שיעול וליחה בהחלט יכולים להיגרם על ידי סינוסיטיס. חום לא חייב לעלות. בד"כ ה"שיעול" במקרים כאלו הוא יותר כחכוח, כלומר גירוי לשיעול בגרון עצמו ולעיתים חשים בזליגה של הפרשות מהאף לאחור במורד הגרון. מכוון שצבע ההפרשות ירוק נראה כי מדובר בזהום חידקי. לגבי אלרגיה הרי שנזלת או סינוסיטיס אלרגית יכולה גם להזדהם. לגבי המקרה הספציפי שלך אין לי מספיק נתונים לומר אם בנוסף יש לך רקע אלרגי. במידה וסיבת השיעול מטופלת השיעול עצמו חולף לרוב בהדרגה לאורך זמן.
במידה ואין שיפור הדרגתי בתלונותייך עם הזמן, עלייך לחזור כמובן לביקורת א.א.ג.
בברכה,
ד"ר שבתאי ורסנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום חזה
מיקי06/12/2007שלום רב
לפני שבוע וחצי הילה לי יומיים 38.6 חום ,בנוסף יש שיעול טורדני שנמשך כבר הרבה זמן בלי חום ולא יחסתי חשיבות מיותרת. ביום ראשון ראיתי שהשיעול לא טוב וגם חום שנמוך אך חום הלכתי לרופאה והיא נתנה לי צילום חזה שהתוצאה היא:
הודגמה הצללנ קטנה תת פלירלית באספקט אחורי של אונה עליונה מימין-תסמין .
קיבלתי אנטיביוטיקה ל10 ימים בשם roxo 150 מג
עוד לא גמרתי את האנטיביוטיקה אך השיול נהיה יבש וצורמני והכל הזמן חום נמוך כ73.4
השאלה שלי האם האנטיביוטיקה מספיק חזקה ומתי אני צפויה לראות הטבה. דרך אגב אני בת 56
תודה מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילום חזה
ד''ר שבתאי ורסנו09/12/2007שלום,
במידה ואין החמרה במצב עלייך לחזור על צילום חזה כעבור 3-4 שבועות. עד אז בהשגחת הרופא המטפל.
בברכה,
ד"ר שבתאי ורסנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)