תחום מומחיות לא ברור

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• תחום מומחיות לא ברור
    נשר
    05/07/2009

שלום
    מעבר למצוקה שאפרטה להלן,אני מתקשה לקבל תשובה לאיזה מומחה אני אמור לפנות.
    מזה כשבועיים ומחצה אני סובל קשות משורה של תופעות ששיעול קשה וכאבי ראש עומדים במרכזם.
    זה התחיל מלחץ מסויים בחזה-התקפי שיעול יבש ועמוק,רצוף וממושך ,חוסר יכולת להרדם (במציאות של קשיי שינה תמיד),כאבי ראש בלתי נסבלים,כאבי אוזניים וגרון בעוצמה בינונית ,צרידות,קוצר נשימה ,נזלת וחולשה כללית ברמה שגרמה לי חוסר רצון לעשות כל דבר.כל זאת ללא חום.
    פניתי לרופא משפחה שלא זיהה משהו מוגדר ומכל מקום שלח אותי לצילום ריאה וא.ק.ג שיצאו תקינים לגמרי.נתן לי מוקסיפן ות' לגודש באף.יומיים אח"כ הייתה הקלה משמעותית. ואח"כ הכל חזר כשהשיעול הופך להיות עם ליחה לעיתים ותחושה שאני מתקשה לשחרר את הליחה מהריאות.כאבי הראש הפכו בלתי נסבלים.השתמשתי/משתמש בתרופות להורדת כאבים בכמויות שלא מקלות או מקלות לזמן קצר ממש (שעה..)פניתי למומחה למחלות ריאה המכיר אותי כמי שיש לו אסטמה קלה.הוא בדק לי תפקודי ריאה שהיו תקינים.גם הוא לא מצא ממצא כלשהו ונתן לי ת' לגודש באף והמליץ לעלות מעט את המינון של סימבוקורט אותו אני נוטל דרך קבע אחד או שתיים ליום.
    אני מזהה / נזכר שבשנה שעברה בדיוק בזמן הזה היו לי תופעות דומות כשטיילתי בהודו.
    אני בן 57 עם סוכרת ולחץ דם גבוה מאוזנים.
    האם יש לך רעיון ,מה עובר עלי? לאיזה מומחה אני פונה ?איזה בדיקות אני צריך לעשות?
    אשמח לתשובה במייל
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחום מומחיות לא ברור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    05/07/2009

תסמינים מזכירים שיעול בגלל גירוי בדרכי אויר עליונות בשל זיהום (יתכן ויראלי) או תגובה לאלרגנן כלהאו (נזלת ארגית). ממליץ להבדק ע"י רופא א.א.ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקשר לכאב ראש

נשר
    06/07/2009

ראשית תודה.
    כרגע היותר מטריד הם כאבי הראש הבלתי נסבלים.כאבי ר' שאינם ממוקדים למקום אחד אלא נודדים.כרגע הכאב ממוקם בחלק האחורי של הראש בין אוזן לאוזן (עילי) עם גלישה לעורף.
    ברור לי שזה איננו תחום המומחיות שלך אך מבחינתי הכל התחיל בשיעול הקשה וקשיי נשימה ואינני יכול שלא לראות בזה "מכלול".
    את מומחה לראות שהלכתי ,שאלתי: האם זה יכול להיות בגלל חוסר חמצן והוא שלל זאת בנחרצות לאחר בדיקת תפקודי ראה.
    דעתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יועץ ריאות צדק

ד``ר דניאל סטרובין
    06/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב הראש לא מרפה

נשר
    08/07/2009

שוב תודה
    מכיוון שכאבי הראש שלי,תחושת כבדות בראש וסחרחורות ובחילות המשיכו-פניתי לנויירולג
    לאחר בדיקות נוירולוגיות,היא שללה בעייה בראש.
    גם לטענתה כנראה לקיתי בזיהום קשה ,כנראה בדרכי נשימה עליונות וכאב הראש הוא תוצר של הזיהום.לכך לדעתה נוסף מתח ודאגה המגבירים את כאב הראש.
    היא נתנה לי נסוליד לכאב הראש וכדור הרגעה...הכל נשמע כל כך הגיוני אך כאב הראש בעיקר במרכז הראש ולעבר העורף ממשיכים בעוצמות מטרידות עם סחרחורות קלות. (השיעול הרבה פחות דומיננטי,למעשה מעט וחלש).
    1.האם זה נראה כתהליך החלמה? 2.כמה זמן זה יכול לארוך?3.האם זה משאיר אחריו משקעים ?
    4.אני נוסע לחו"ל בשבוע הבא,יש לי סיבה לדעתך לבטל את הנסיעה?5. יש בדיקות שכדאי לי לבקש/לדרוש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעול לפי המלצת רופא א.א.ג

ד``ר דניאל סטרובין
    11/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו