מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשות??? אני מיואשאסי אושר09/07/2009
הנרגילה הרסה לי את כל החיים!!!
אני כמו דפוק מעשן מגיל 13 כיום אני בן 18 אני מעשן בתדירות מטורפת (בערך 5-6 גחלים ביום)
אני מעשן בלי סוף... בנוסף יש לי אסטמה
היא התחילה כקלה ובגלל עישון מרובה מאוד היא כבר מדרדרת מאוד אני לא יכול לעלות מדרגות אפילו!
אני לא יכול לרוץ... או בכלל להתאמץ
אני משתמש במשאף ונטולין אולי 5 6 פעמים ביום... (בינתים חצי מנה בכל שאיפה ולא מנה)
מה לעשות?? אני לא מצליח להפסיק לעשן!! אני מכור לזה.. ואני לא נהנה מזה כבר אפילו
אני עובר מהנרגילה למשאף... יוצא מהבית עושה במשאף.. מעשן.. חוזר עושה במשאף..
ככה כבר כמה שנים!!! אני מפחד:((((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
אסי אושר10/07/2009נרגילה ממכרת? כי ראיתי מחקרים שהוכיחו כי יש כמות מכובדת של ניקוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין11/07/2009בנוגע לטיפול באסתמה יש לבצע תפקודי ריאות ולהגיע ליעוץ אצל רופא ריאות. לגבי גמילה מעישון ממליץ לפנות לסדנא של גמילה מעישון (באופן כללי אין הבדל בין גמילה מעישון סיגריות ונרגילה) ושם לשאול דברים ספציפיים לגבי גמילה מנרגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)