מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוי בגרון וליחהטלי27/08/2007
כבר כחצי שנה אני סובלת מגירוי בגרון וליחה ,שאני מנסה להוציא באמצעות שיעול .ביקרתי אצל רופא א.א.ג -טופלתי בטלפסט+בליקסוטייד-לא עזר .
טופלתי באומפרדקס וגם לא עזר.לפני כשנה וחצי עשיתי בדיקת סי טי ריאות -פרט לבלוטת לימפה מסויידת ,הבדיקה היתה תקינה. לפני כחמישה חודשים עשיתי בדיקת צילום חזה -תקין.
לפני כמה ימים עשיתי בדיקת תפקודי ריאות,התוצאה: תהליך חסימתי עם תגובה לונוטולין -מתאים לאסטמה. קיבלתי סימביקורט -בינתיים לא מרגישה הקלה. האם קיימות בדיקות שמאפשרות לגלות מהי הבעיה? בעבר חליתי בסרטן השד ולפני כמה חודשים גילו אצלי אי ספיקה מטרלית עם צניחה של מסתם ואני נמצאת במעקב.
הבעיה של הליחה מציקה ומפריעה לי מאוד!!!
אבקש הדרכה ואולי אפשרות לבדיקה בבית חולים ,בתודה מראש ,טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירוי בגרון וליחה
ד''ר שבתאי ורסנו28/08/2007טלי שלום,
על פניו תלונותיך מחשידות אמנם לנזלת אחורית/סינוסיטיס כשהרקע שלה לא ברור. לא תמיד סוג הטיפול שקיבלת לנזלת עוזר, במיוחד עם הרקע אינו אלרגי. במידה ולא ביצעת CT מערות פנים נראה שכדאי לבצעו בשל לאשר/לשלול סינוסיטיס שלא מגיבה לטיפול תרופתי (לעיתים יש צורך בניקוז כרורגי) וכמו כן לבצע הערכה לרקע אלרגי. אסתמה בעקר זו האלרגית, הולכת בשכיחות עם נזלת/סינוסיטיס אלרגית. איני חושב שלתלונותיך קשר עם צניחת המסתם או עם סרטן השד בעברך.
עם התוצאות הנ"ל כדאי להתיעץ אח"כ עם רופא ריאות ו- א.א.ג.
כל טוב,
ד"ר שבתאי ורסנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)