כאבים באזור הצלעות וקוצר נשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• כאבים באזור הצלעות וקוצר נשימה
    טל
    24/07/2009

שלום, אני בת 22, מעשנת כ7 שנים, בזמן שרותי הצבאי אושפזתי במיון עקב קוצר נשימה וחרחורים, הועלתה השערה כי מדובר באסטמה- חשוב לציין כי לא הלכתי לרופא ריאות על מנת לאשר זאת.
    מאז אני מטופלת בונטולין וסרטייד דיסקוס. לאחרונה, לפני כחודשיים החלו לי כאבים באזור שבין הצלעות ולפני שבועיים התלוו אליהם קשיי נשימה (ללא חרחורים). הייתי אצל רופאת המשפחה שטענה שהראות נקיות ושהכל בסדר. לאחר מכן מכיוון שלא הסתפקתי בתשובה זו הגעתי למיון באיכילוב שם בוצעו הבדיקות הבאות: אק"ג, צילום הצלעות, בדיקות דם. לדברי הרופאה הכל נמצא תקין.
    אשמח לדעת אם מדובר במשהו שכיח או אם יש איזשהי השערה למצב שבו אני נמצאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    26/07/2009

כאבי גב אינו תסמין ספציפי אך בדרך כלל קשור לעמוד שדרה, צלעות, שרירים או עצבים שעוברים בדופן בית החזה. ניתן להגיע ליעוץ אורטופדי בשאלת מקור לכאבים האלה.
    בהקשר לתלונות נשימתיות בעבר, ממליץ לפנות לרופא ריאות בהקשר לצורך להמשיך טיפול שהוזכר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו