מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחלת ראות קשהלילי25/07/2009
בת 53 ,ילידת ברה"מ .נולדי עם מחלת ראות ובגיל2 לערךקיבלתי DIABETIS UNSIPIDUS . בישראל מ82 ברמב"ם הובחנתי כחולת אסטמה וטופלתי בהתאם.מצב הנשימה הוחמר ולאחר שנים של תיסקול התברר שיש גם אמפיזמה ובכלל לא אסטמה זאת מחלה ראות קשה ולא בדיוק יודעים מה היא .לפני כשנתיים הופנתי לבילינסון ולאחר בירור די מקיף הוחלת שיש לי מחלת LAM . אך לא 100%.
לוקחת FORADIL,ואיהלציה,סטר משפרים אותי רק במאט,אך אי אפשר להתקיים עלהים.
איפה ניתן לעשות איבחון נוסף או לקבל טיפול אחר יותר יעיל?שיאזור לי קצת.
אני במצב נואש נפשית ומתקשה בכל מאמץ.תודה מראש.
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין26/07/2009אמפיזמה הינה מחלה ריאתית ידועה אך ישנם מספר סיבות לכך (כגון, עישון ברקע, רקע גנטי מסוים או מחלות ספציפיות- לדוגמה- LAM ). במידה ואין אבחנה חד משמעית של LAM לפי CT חזה, יש לשקול ביופסיה ריאתית. לצורך החלטה על כך יש לפנות לרופא ריאות יועץ (בב"ח בילינסון או אחר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת LAM
לילי26/07/2009ראשית כל תודה אל התשובה.
שנית למה להסתקן בביופסיה רק כדי לדעת ב100% שזה LAM?? אין לזה תרופה.
אך גם אחרי FORADIL וSPIRIVA אני לא נושמת וזה סבל נוראי לא לתפקד .איזה טיפול קיים בנוסף? האם ניתן לעשות בירור במקום אחר?
תודה מראש.
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין29/07/2009לLAM אין טיפול מקובל ומאושר באופן ודאי, אך מנסים תרופות שונות לצורך טיפול במחלה (מסגרות מחקר אלה או אחרות). מתן תרופות מחקר (במידה והתקבלה החלטה לטפל) מחייב אבחנה חד משמעית (אם אין אבחנה חד משמעית בCT חזה, ביופסיה חובה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)