מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום שמי יונתן ואני סובל מאסטמהיונתן03/08/2009
שלום שמי יונתן ואני סובל מאסמה וירידה של 26 אחוז בבדיקת מטוכולין
אני סובל מההסטמה כ חצי שנה ואני מטופל ב סרטייט פעמיים ביום ולפי הצורך אני נוטל אינלטור ונטולין
אני עובד כמכונאי רכב ומשתמש בחומרים כימיים רבים כגון ספריי קרבורטור על בסיס סלבוניטים ובספרי לשחרור חלודה וכמובן בסולר חסוף ובבנזין
קיים במוסך אבק מזיק רב
בשבוע האחרון אני משתמש במסכת אבק אך זה נותן מענה חלקי בלבד מפני שבמוסך גזים רבים
אני גר בטירת הכרמל מקום לא מזוהם ונושק ליים רציתי לשאול עים ההסטמה קשורה להעבודה במוסך
כיום האיכות חיים שלי נמוחה מפני שאני מגיע הביתה אני מתקשה לנשום וזקוק לוונטולין כדי לנשום כמו שצריך
רצוי לציין שאני סובל מעודף משקל של כ 25 ק"ג העים קיים קשר ?
ואני גר במקום עים עצי זיית העים קיים קשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין04/08/2009קיימים טריגרים רבים שיכולים להשפיע על מהלך של אסתמה: בינהם גם דברים בטבע (כולל לחות גבוהה) וגם חשיפה מקצועית. לגבי נושא אלרגי יש לפנות ליעוץ של אלרגולוג. בנוגע לגורמים בעבודה יש לקבל חוות דעת מרופא ריאות ואז יש לפנות לרופא תעסוקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שמי יונתן ואני סובל מאסטמה
יונתן04/08/2009שלום שמי יונתן ואני סובל מהסטמה כניראה על רקע תעסוקתי .
ומטופל ע"י סרוטייט פעמיים ביום וונטולין אך זה לא עוזר מה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין05/08/2009יש להגיע לבדיקה ויעוץ לרופא ריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)