שלום שמי יונתן ואני סובל מאסטמה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שלום שמי יונתן ואני סובל מאסטמה
    יונתן
    03/08/2009

שלום שמי יונתן ואני סובל מאסמה וירידה של 26 אחוז בבדיקת מטוכולין
    אני סובל מההסטמה כ חצי שנה ואני מטופל ב סרטייט פעמיים ביום ולפי הצורך אני נוטל אינלטור ונטולין
    אני עובד כמכונאי רכב ומשתמש בחומרים כימיים רבים כגון ספריי קרבורטור על בסיס סלבוניטים ובספרי לשחרור חלודה וכמובן בסולר חסוף ובבנזין
    קיים במוסך אבק מזיק רב
    בשבוע האחרון אני משתמש במסכת אבק אך זה נותן מענה חלקי בלבד מפני שבמוסך גזים רבים

אני גר בטירת הכרמל מקום לא מזוהם ונושק ליים רציתי לשאול עים ההסטמה קשורה להעבודה במוסך
    כיום האיכות חיים שלי נמוחה מפני שאני מגיע הביתה אני מתקשה לנשום וזקוק לוונטולין כדי לנשום כמו שצריך
    רצוי לציין שאני סובל מעודף משקל של כ 25 ק"ג העים קיים קשר ?
    ואני גר במקום עים עצי זיית העים קיים קשר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    04/08/2009

קיימים טריגרים רבים שיכולים להשפיע על מהלך של אסתמה: בינהם גם דברים בטבע (כולל לחות גבוהה) וגם חשיפה מקצועית. לגבי נושא אלרגי יש לפנות ליעוץ של אלרגולוג. בנוגע לגורמים בעבודה יש לקבל חוות דעת מרופא ריאות ואז יש לפנות לרופא תעסוקתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שמי יונתן ואני סובל מאסטמה

יונתן
    04/08/2009

שלום שמי יונתן ואני סובל מהסטמה כניראה על רקע תעסוקתי .

ומטופל ע"י סרוטייט פעמיים ביום וונטולין אך זה לא עוזר מה עושים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    05/08/2009

יש להגיע לבדיקה ויעוץ לרופא ריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו