מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוי בגרוןאמיר05/08/2009
שלום
בהמשך לתשובתך מטה
הייתי מבקש לדעת מה הם האפשרויות שיכולות להיות בשתי המקרים
דרכי נשימה עליון או תחתון
האם זה שזה נמשך יותר משנה מפחית את הסיכוי שזה משהו מסוכן?
אני מאד מודאג וחרד (היפוכונדר)
מאד מלחיץ אותי כל ההפניות מרופא לרופא
חשבתי שזה יפתר אצל א א ג עם הבדיקה סיב אופטי
עכשיו שזה יותר פנימי זה מלחיץ אותי מאד ובקשתי מרופא משפחה קלונקס
בכדי להמשיך לתפקד אני מתאמן במכון כושר וחשבתי להפסיק
האם זה יכול להזיק או לפגוע?
אנא הסבר לי קצת יותר
תודה מראש
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין05/08/2009סיבות של דרכי אויר עליונות קשורות לטריגרים בגרון, אף, סינוסים או ושט (רפלוקס של חומצות קיבה), בדרכי אויר תחתונות בגיל זעיר שכיח יותר אסתמה וברונכיטיס כרונית. במידה ואחרי מספר בדיקות רלוונטיות. לא מגלים מקור לשיעול , דבר בדרך כלל שולל מחלה משמעותית או מסוכנת. שיעול כרוני אינה סיבה להפסיק פעילות כושר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)