מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטמה ותיקניםיונתן12/08/2009
שלום ד"ר .
שמי יונתן ואני בן 26 סובל מהסטמה כניראה על רקע הלרגי
יש לי בבית מכת תיקנים גרמניים
נבדקתי אצל רופא ריאות והוא שלך אותי לבדיקת תיגר מטוכולין בריקוז של 8%
ונימצא חיובי
קיימת ירידה של כ ב26% בתיפקודי ריאות והבנתי שלתיקנים קיים אלרגן דומה לזה של קרדית האבק שאלתי היא עים אני נפטר מהטיקנים ומההלרגן אז אני יגמור עים הסיפור של ההסטמה
כיום אני מטופל בסרוטייט דיסקוס 500 mg ובוונטולין לפי הצורך לפי הוראה של ד"ר בריק אריה
וזה לא כ"כ אוזר אני מרגיש שאני נימצא בהתקף אחד גדול ומיתמשך כולל כיך שאני לא יודע מה מקורו אבל כיך נורא סמיך וזה מפריא לי באיכות החיים אני מיואש ואני כבר חסר עצות
מותר לציין שאני עובד כ מכונאי רכב ועובד עים תחשירים על בסיס נפט וזה כמובן לא תורם לעסקמה אני עושה ד"ר
בתודה יונתן טיסקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטמה ותיקנים
ד''ר שבתאי ורסנו14/08/2009שלום,
מניעה או הקטנת חשיפה לאלרגן התיקנים עשוייה לעזור אך קרוב לודאי לא תגרום להעלמות האסתמה. לגבי מקור הליחה הוא מחחיב בדיקה. קיימת אפשרות לזליגת ליחה מהסינוסים של האף או מהתרחבות סימפונות (ברונכיאקטזיות) ולעיתיםגם בחסר נוגדנים המתלווה לאסתמה. חשיפה לכימיקלים במקום העבודה לא תורמת. עלייך להתייחס לכל זה ולהעזר במעקב של רופא ריאות מומחה לאורך זמן. יעוץ ברשת לא יכול לסייע לפתרון בעיות כרוניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)