אסטמה ותיקנים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסטמה ותיקנים
    יונתן
    12/08/2009

שלום ד"ר .
    שמי יונתן ואני בן 26 סובל מהסטמה כניראה על רקע הלרגי
    יש לי בבית מכת תיקנים גרמניים
    נבדקתי אצל רופא ריאות והוא שלך אותי לבדיקת תיגר מטוכולין בריקוז של 8%
    ונימצא חיובי
    קיימת ירידה של כ ב26% בתיפקודי ריאות והבנתי שלתיקנים קיים אלרגן דומה לזה של קרדית האבק שאלתי היא עים אני נפטר מהטיקנים ומההלרגן אז אני יגמור עים הסיפור של ההסטמה
    כיום אני מטופל בסרוטייט דיסקוס 500 mg ובוונטולין לפי הצורך לפי הוראה של ד"ר בריק אריה
    וזה לא כ"כ אוזר אני מרגיש שאני נימצא בהתקף אחד גדול ומיתמשך כולל כיך שאני לא יודע מה מקורו אבל כיך נורא סמיך וזה מפריא לי באיכות החיים אני מיואש ואני כבר חסר עצות
    מותר לציין שאני עובד כ מכונאי רכב ועובד עים תחשירים על בסיס נפט וזה כמובן לא תורם לעסקמה אני עושה ד"ר

בתודה יונתן טיסקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה ותיקנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה ותיקנים

ד''ר שבתאי ורסנו
    14/08/2009

שלום,
    מניעה או הקטנת חשיפה לאלרגן התיקנים עשוייה לעזור אך קרוב לודאי לא תגרום להעלמות האסתמה. לגבי מקור הליחה הוא מחחיב בדיקה. קיימת אפשרות לזליגת ליחה מהסינוסים של האף או מהתרחבות סימפונות (ברונכיאקטזיות) ולעיתיםגם בחסר נוגדנים המתלווה לאסתמה. חשיפה לכימיקלים במקום העבודה לא תורמת. עלייך להתייחס לכל זה ולהעזר במעקב של רופא ריאות מומחה לאורך זמן. יעוץ ברשת לא יכול לסייע לפתרון בעיות כרוניות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו