איבחון וטיפול בשיעול מתמשך וליחה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• איבחון וטיפול בשיעול מתמשך וליחה
    גל
    30/08/2009

שלום רב,
    כבר למעלה מחודש שאני סובלת משיעול חזק מתמשך וליחה. מרגישה עומס בריאות.
    רופא משפחה איבחן סינוסיטיס ואחרי טיפול של 10 ימים באנטיביוטיקה המצב נשאר כפי שהוא.
    רופא א.א.ג שלח לצילום ריאות וסינוסים שהראו שהכל תקין, ואמר שכנראה אלרגיה, שתחלוף לבד.
    שבועיים אחר כך השיעול החמיר הליחה שינתה צבע משקוף לצהוב-ירוק, ועושה רושם שזה לא עומד לעבור בקרוב.
    אני חסרת אונים, לא ניתן לי שום טיפול תרופתי, ובינתיים מרגישה כמו מצורעת במקום העבודה ובחברה. כמו כן חוששת שיתפתח למשהו חמור יותר כמו דלקת ריאות.
    אנא, מה זה יכול להיות? אולי ברונכיט?
    אודה על כל עצה,
    גל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    31/08/2009

ישנן מספר אפשרויות שיכולות להסביר תסמינים האלה: תהליך דלקתי בדרכי אויר עליונות (סינוסיטיס או אחר) שטרם חלף, תהליך זיהומי בסימפונות (ברונכיטיס ויראלי או חיידקי) או תהליך דלקתי לא זיהומי בעץ הסימפונות (ברונכיטיס ללא זיהום). במידה ורופא א.א.ג לא גילה פטולוגיה בבדיקתו יש לפנות ליעוץ אצל רופא ריאות (לבדיקה יש להביא צילום חזה ורצוי לפני היעוץ לבצע תפקודי ריאות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו