תוכי

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• תוכי
    גם הכבוד עזב
    02/09/2009

אני רוצה להביא תוכי שיהיה אצלי בחדר שלי איפה שאני יושן במחשב ובקיצור איפה שאני רוב הזמן כשאני נמצא בבית.....

\זה יכול ליוצר בעיות לדעתכם? זהמ סוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוכי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    03/09/2009

שאלה אינה ברורה לגמרה: האם מדובר בחולה אסתמה? קיימת בעיה נשימתית אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אבי
    03/09/2009

תודה ד"ר!
    אני עובר על עוד מידע בפורום ומתפעל מהנאמנות, מקצועיות ומהעזרה שמתקבלת פה!! המון המון תודה על ההשקעה והמעמץ!
    סוף שבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן נו

גם הכבוד עזב
    04/09/2009

מדובר בי ואני חולה אסטמה כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    04/09/2009

מגע לא תוכי לא בהכרח מחמירה אסתמה, הכל תלוי במקרה ספציפי. בדרך כלל בדיקות אינן יעילות כדי לדעת האם תהיה תגובה לא רצויה לתוכי, רק נסיון מעשי מוכיח. באופן עיקרוני חולי אסתמה אלרגית (במידה וידוע על רגישות למספר טריגרים אלרגיים) צריכים להשתדל להמנע ממגע עם חיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו