מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטמהיונתן03/09/2009
שמי יונתן בן 26 סובל מאסטמה כ חצי שנה
במבחן תיגר מטוכולין 8 נימצא חיובי וקימת ירידה של 26% בתפקודי ריאות
ffv1 97% במנוחה מהמצופה
ב 2.9.2009 ביצעתי טסט אלרגיה ונימצא חיובי
זית תגובה קשה
אלון תגובה קשה
קרדית האבק תגובה קשה
תיקן תגובה קלה
ציפור גן עדן תגובה קלה
1 העים יש דרך להיתגונן מיפני קרדית האבק
2העים לרפואה המודרנית קיימת דרכים לפתרון האלרגיות עלידי מתן תרופות נגד ?
שאלה נוספת
לפעמים זולג כיך מאף וזה גורם לי קוצר נשימה וקשה אני מסלק אותו אני מרגיש יותר טוב למה כמו כן בחדש מאי השנה אובחן סינוסיטיס צד שמאל שהזכתי ולא טיפלתי בוא בטיפול אנטיביטי יכול להיות שזה הסיבה לכיך .האף מטופל בפלקסוטיד פעמיים ביום
כמו כן מטופל בסרוטיט 500 וסימבוקרט כמו כן רופא האלרגיה שלך אותי לסידרת בדיקות דם רציתי לשאול מה הם?
1.CBC
2.EOSINOPH SMEAR
2.IGE
3.IMMUNGOBULINS
4.אף בקטרילי
כמו כן רשום משהוא סה"כ 2 מב .פקק לבן מב."סד סגול מזה אומר אנה אזור לי אני מיואש וצריך עזרה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר מלח-אם עוד לא הכרת...
דני03/09/2009במקביל לתרופות/משאפים שאתה מקבל, כדאי לך לנסות טיפול בחדר מלח. המלח מייבש ומחזק את הריאות בצורה טבעית, ובתור אחד שעבר כבר הרבה טיפולים (קונבנציונליים ואלטרנטיביים), אני יכול להגיד לך שהרגשתי את זה עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין04/09/2009ממצאים בבדיקות שתוארו מתאימים לאסתמה אלרגית. ביטוי של תהליך אלרגי למעט אסתמה הינו גם נזלת אלרגית קרוב לודאי. קיימים טיפולים שונים למחלות אלרגיות ע"י תרופות שונות וגם בשיטת חיסונים (לא לכל אלרגנים). בכל הקשור להמלצות של טיפול בנזלת אלרגיה ואלרגיה כלל יש לשאול רופא אלרגיה. בדיקות שנשלחתה אליהם מדגימות פעילות של מערכת חיסון בהיבטים השונים (אלרגיה הינה מחלה של מערכת חיסון באופן עיקרוני)
בהקשר לאסתמה טיפול בסימביקורט וסרטייד בו זמנים לא נשמע הגיוני. ממליץ להגיע לבדיקה אצל רופא ריאות לצורך קבלת המלצות לגבי המשך טיפול באסתמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
יונתן05/09/2009התיפול בסרטייד הינו פעמיים ביום
והטיפול בסימבוקרט הוא בעט התקפף
זה יכול להיות הגיוני ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)