סינגולר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• סינגולר
    דברת
    24/09/2009

שלום,

בשעה טובה ומוצלחת התלחתי לקחת סינגולר כטיפול מונע. אתמול לקחתי את הכדור בפעם הראשונה כי אני מאוד חולה ויש לי וירוס שמגביר לי את השיעולים וגם קצת חום.

רציתי לשאול האם זה בסדר שנטלתי את הכדור ב-11:00? פשוט אמרו לפני השינה אבל כשהסתכלתי בעלון כתוב בערב. האם זה בסדר או לשנות את השעה?

בינתיים אני לא מרגישה שיפור מסויים והרופא הוסיף לי גם משאף אקיואר אבל אמר לי לנוסת את הסינגולר למשך כמה ימים בלי המשאף. האם כדאי להוסיף את המשאף או שהכדור עשוי להועיל ללא המשאף?

במידה ואתחיל להשתמש באקיואר האם אוכל להפסיק את השימוש בו לאחר תקופה וליהשאר רק אם הסינגולר?

עוד שאלה: האם יש בעיה לקחת גם אריוס וגם דקסמול לצינון יחד עם הסינגולר?

תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינגולר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינגולר

ד''ר שבתאי ורסנו
    24/09/2009

שלום,
    בהנחה שאת אסתמטית (לא ציינת זאת) ואת משתעלת כעת כדאי להוסיף את ה QVAR. סינגוליר נחשב לטיפול פחות יעיל ממשאפי סטרואידים. בהמשך במידה ותרגישי בטוב תנסי להשאר רק על סינגוליר. בכל מקרה שאת רוצה לשנות טיפול עדכני את רופאך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו