כבדות בבית החזה לאחר התקף אסמטי

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• כבדות בבית החזה לאחר התקף אסמטי
    שרון ב.
    25/09/2009

שלום
    יש לי הסטוריה של ברנכיט ספסטית הייתי מטופלת בילדות ומאז לא חזרו ההתקפים .

בתחילת החודש חטפתי התקף חנק וטופלתי בפרדיניזון במינון יורד (למשך 14 יום) ואינהלציות

ב20. לחודש היה הכדור האחרון שלקחתי ..רופא הריאותהמליץ לאחר מכן פעמיים ביום טיפול בסרטייד דיסקוס 50/250 מק"ג .

יש לציין שבעקבות הפרדיניזון אני חשה שאני חלשה מאוד ..לאט לאט הגוף שלי מתחזק ..אך תחושת הכבדות בבית החזה הולכת וחוזרת (תחושה כאילו מישהו יושב על בית החזה ) ..אני נושמת טוב אך תחושת בית החזה מעיקה מאוד ומייד אני רצה לעשות אינהלציה מהחשש שהחנק יחזור
    ...מה עלי לעשות ?

אודה לתשובתכם
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבדות בחזה

יונתן
    26/09/2009

שלום לך שמי יונתן ואני לא רופא
    אני סובל מאסטמה שלפי דברי רופא ריאות מסווגת כקלה
    על פי ניסיני לחץ וכאב בחזה מצביע על התקף עים דלקת
    תטפלי בעצמך אם את רוצה אני ישאיר לך מייל ואוליי נחליף חויות על ההאסטמה המייל שלי הוא

[email protected]

אשמח עים תיצרי קשר
    יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    29/09/2009

שיפור נשמתי אחרי התקף אסתמה לפעמים הינו די ארוך, במידה יש תסמינים לא ברורים, רצוי לחזור לבדיקה חוזרת ע"י רופא ריאות. תחושות בבית החזה יכולות להיות לא קשורות לאסתמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה בדיקת תיגר מטוכולין

שרון
    03/10/2009

תודה על התשובה ...
    רציתי לברר מה זה בדיוק בדיקת תיגר מטוכולין ?...והאם היא קשורה לבדיקת נשיפה שעושים בתפקודי ריאות ?....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    10/10/2009

תגר מטאכולין היא בדיקות תפקודי ריאות אחרי שאיפות של חומר שנקרה מטאכולין במיהולים שונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו