קשיי נשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה
    אלון
    03/10/2009

שלום רב,
    אני בן 25. בריא לרוב.
    מזה כשנה וחצי אני לא נושם רגיל. זה התחיל בתקופה מאד לחוצה עבורי, בה לחלוטין לא נשמתי היטב והיו לי כאבי חזה חזקים. עברתי בירורים לבביים (א.ק.ג, אקו-לב), וצילומי חזה, והכל נמצא תקין.
    התקופה הלחוצה עברה, אולם ממשיכה הבעיה בנשימה. אני לא מצליח לנשום כמו שצריך מהאף בכלל (אובחנה סטיית מחיצה קלה, אולם לפי הרופא זו לא הסיבה), ובשכיבה על הגב גם הנשימה מהפה לא סדירה ומועילה. ככלל, פעמים רבות אני צריך להתאמץ ולעיתים לזוז בחוסר נוחות כדי למלא את הריאות. הדבר אף גורם לעייפות ולפיהוקים רבים.
    יצוין שכאבי החזה (כאבים נקודתיים לרוב, בצידו השמאלי של החזה) נמשכים, ובנוסף, כמעט באופן קבוע הצד השמאלי של הצוואר והגב העליון תפוסים בדרגה זו או אחרת.

איני יודע אם זה קשור לריאות ולדרכי הנשימה או לאו, או למי לפנות.
    אשמח לנסות להבין במה מדובר. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי נשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    10/10/2009

תסמינים האלה אינם טיפוסיים לדבר. בשלב הראשוני יש להתיעץ עם רופא קרדיולוג וגם לבצע תפקודי ריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו