כאבים בנשימות עמוקות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• כאבים בנשימות עמוקות
    דנה
    04/10/2009

שלום רב, לפני כחצי שנה אובחן אצלי גוש בריאה השמאלית בגודל 1 ס"מ, נעשו בדיקות וניקור והוחלט כי לא מדובר בגוש סרטני ואין צורך בהוצאה ואני נמצאת במעקב.
    ביומיים האחרונים אני מרגישה דקירות חזקות מידי פעם כאשר אני נושמת עמוק מעט מעל האיזור בו נעשה הניקור.
    האם יש קשר? האם הדבר מחייב בדיקה מעבר למעקב הרגיל (כל שלושה חודשים)?

תודה,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בנשימות עמוקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי דנה

יונתן
    06/10/2009

שלום רציתי לשאול עים לפני הניקור בעת נשיפה עמוקה הרגשת כאבים עקצוץ ואיך גילו את הגוש כי אני מרגיש בערך אתו הדבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילו אותו במקרה

דנה
    06/10/2009

בצילום רנטגן של הריאות, ולא זכור לי שהרגשתי משהו כזה קודם, זה פשוט מזכיר את הכאבים שהיו לי אחרי הניקור למרות זאת שהם היו פחות ממוקדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    10/10/2009

קרוב לודאי אין קשר בין הכאבים האלה לבין ממצא שעבר בירור קודם אך באופן שגרתי יש לחזור לצילום חזה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו