צמחי מרפא

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• צמחי מרפא
    חן
    12/10/2009

שלום. לבני יש אסטמה והוא כבן 15. בעלי קנה תערובת של צמחי מרפא שאמורים כביכול לפעול כנגד האסטמה,השימוש: להרתיח שתי כפות מתערובת זו בתוספת ליטר מים לסנן ולשתות במשך היום.
    הבן שלי משתמש במשאף symbicort בשימוש יומיומי בוקר וערב
    לפי ההוראות שבעלי קיבל לא אמורים להשתמש במשאף בזמן השימוש בצמחי מרפא.
    שאלתי היא האם דבר זה אפשרי, האם זה מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמחי מרפא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הצמח

יובל
    13/10/2009

אשמח לעתדכן מכיון שגם אני משתמש פעמים ביום בסימבוורקט
    תודה ובריאות
    דרך אגב - האם לאורך זמן זה עוזר (המשאף )מכיון שאני משתמש כבר 10 חודשים וזה מספיק ל10 שעות ואז כאילו כלום חוזר למצב של קוצר נשימה/נשימה כבדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יובל

יונתן
    13/10/2009

תנסה סרטייד דיסקוס יה יותר טוב בסימבוקורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    15/10/2009

מומלץ לפנות לרופא המפחה או לרופא ריאות עם הרכב של תערובת צמחי מרפא כדי לבחון מה הסיבה להוראות על הפסקת סימביקורט בזמן שימוש בצמחים. בדרך כלל אין מניעה לקחת משאף (כמו, סימביקורט) ובמקביל להשתמש בטיפול נוסף לאסתמה (צמחי מרפא או אחר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו