קשיים בנשימה וכאבים בחזה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קשיים בנשימה וכאבים בחזה
    טינה
    12/10/2009

שלום,אני בת 34 סובלת מדיכאון קשה כבר 6 שנים וחולת קנדידה ברמה גבוהה מאוד כשנה וחצי.לפני כ 3 שבועות היה יום שהאף שלי נסתם ולא יכולתי לנשום שמתי טיפות אף "אלרין" אך זה לא עזר,אולי מפני שאני משתמשת בטיפות אף כבר כמעט באופן קבוע כמה פעמים ביום מפני שהאף שלי סתום כמעט כל הזמן אך הפעם זה היה ממש חזק,לקחתי כדור נגד אלרגיה כי היה לי חשד שזו אלרגיה למשהו היו לי התעטשויות,עיקצוצים באף וכמובן גודש באף.זה קרה לי כמה פעמים ולקחתי את הכדור נגד אלרגיה והוא עזר,שלשום היה לי עוד התקף כזה אך הפעם שום דבר לא עזר הייתי בביקור רופא אך לא ידעו מה הבעיה שלי והפנו אותי לסורוקה שם עשו לי צילום חזה ואמרו שהכל בסדר ושלחו אותי הביתה.איני יודעת מה לעשות וכרגע כבר יש לי כאבים בחזה ובגב וגודש שלא עובר,מה זה יכול להיות? אין לי חום (בינתיים) ואין הקאות או שילשולים,יכול להיות שזו דלקת ריאות או משהו בסיגנון כי לפני כשנתיים הייתה לי דלקת ריאות שלא אבחנו אותה בפעם הראשונה דרך צילום חזה אלא רק בפעם השנייה. וגם שחכתי להגיד שיש לי צמרמורת ורעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בנשימה וכאבים בחזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    15/10/2009

תסמינים אינן ספציפיים ויכולים להיות גם סימני זיהום בדרכי אויר עליונות וגם תופעות אלרגיות. במידה ותלונות אינן חולפות, יש לחזור לרופא המשפחה שיחליט על צורך בבירור נוסף והיקפו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו