מיואשת...

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• מיואשת...
    ענבר
    16/10/2009

שלום רב.
    בת 35 בריאה בד"כ. מזה עשור לא הייתי חולה כלל, חזקה ומאושרת. לפני 3 שנים ילדתי את בתי הבכורה ולפני שנה את בני הקטן. בחצי השנה האחרונה אינני מפסיקה לחלות בזיהומים בדרכי הנשימה ובסינוסים.
    מה שהביא אותי לפורום זה הוא שיעול מעצבן במיוחד שהחל לפני 3 שבועות. בתחילה היתה נזלת רבה וסינוסיטיס, התחלתי אוגמנטין. לאחר 4 ימים החל שיעול שנמשך עד עצם רגע זה. היו שתי הפוגות של 48 שעות ושוב. אני ממש ממש מיואשת, לא מבינה מה העניין. במקביל יש נזלת כל הזמן ואכן סביר שיש פוסט נאזאל דריפ, אבל כבר היתה הפוגה למרות הנזלת ומשלשום שיעול בלתי נסבל שמשבש לי את כל היום. לא מפסיקה להשתעל והיום גם הופיעה צרידות בלתי נסבלת עד כדי אובדן הקול. עשיתי צילום חזה פעמיים בחודש וחצי האחרונים והכל תקין ללא ממצאים פתולוגיים.
    בנוסף, אני רזה מטבעי רק שבחודשים האחרונים חסרת תיאבון לחלוטין וירדתי 4 קילו ממשקלי. כרגע 1.70 גובה ושוקלת 51 ק"ג.
    אוסיף כי אורח חיי לחוץ ועמוס ואני גם טיפוס לחוץ מטבעי שרוצה שהכל יהיה פרפקט ואינני נחה לרגע. מה גם שמנוחה עם שני תינוקות בבית זה לא ממש בר ביצוע...
    אני כבר לא יכולה לשמוע "יש לך משהו ויראלי, זה יעבור"....לא סביר לי שיש לי כבר חודש וחצי "משהו ויראלי"...האם התיאור מתאים לבורדטלה? מה שמפחיד אותי בעיקר זה סרטן בדרכי הנשימה. האם צילום חזה תקין שולל אפשרות זו?
    אינני מעשנת אגב, מעולם לא עישנתי!!! אין במחיצתי מעשנים!!!
    יש לי נזלת שגם היא באה והולכת וליחה שגם היא איננה קבועה. ברור לי שגם זה מגרה את המערכת ומכאן שיעול. מה שמפתיע זה ההפוגות ההזויות, לפתע בבת אחת - נעלם, וחוזר במלוא כוחו לאחר יומיים.
    האם כדאי ליטול אזניל כדי לכסות את הסיכוי של דלקת ריאות אטיפית?
    האם תיתכן אלרגיה??
    הייתי בקרבת אקונומיקה באופן מאסיבי בימי ההפוגה האחרונה. שלאחריה שב השיעול במלוא עוצמתו.
    מה ההמלצה? אשמח לעזרה, אני ממש גמורה כבר.

תודה.
    ענבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת...

ד''ר שבתאי ורסנו
    18/10/2009

שלום,
    לשיעול כרוני תתכנה סיבות רבות. לא הייתי הולך דווקא על הסיבה הגידולית בהעדר גורמי סיכון.
    יש לשלול סינוסיטיס כרונית בבדיקת א.א.ג (כולל בדיקת וידאו של חללי האף), עליית חומצת קיבה לושט וכמובן נזלת אלרגית ושיעול אסתמטי.
    הייתי ממליץ שתתחילי בברור עם רופא א.א.ג ובהמשך, במידה ולא תהיה תוצאה, גם יעוץ רופא ריאות.
    צילום חזה ומערות פנים רצוי שכבר תבצעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו