אסתמה או...

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסתמה או...
    שולמית
    24/10/2009

כבר שנתיים שאני סובלת מחוסר אויר מעין הרגשה שאויר כלוא בגרון כאילו משהו חוסם וחונק בגרון בנוסף יש לי שיעול .עשיתי 5 פעמים באיכילוב תפקודי ריאות שכולם יצאו תקינים ולא הראו שום רגישות.בדיקת מטכולין בריכוז השישי יצא 17.8% הרופא בבית חולים פיענח בדיקה זו כתקינה וללא רגישות ושאין עדות לחסימה כלל.בדיקות אלרגיה תקין כולל רסט תקין.קרדיולוג הכל תקין.בלוטת התריס תקין.ממה כל ההרגשה הזו קורה?אני אובדת עיצות ,מוגבלת בגלל זה מאוד ולא מוצאת את הפיתרון.יש לציין שאף אוזן גרון אמר שיש בגרון מעין אדום מהחזר וישטי לדעתו צורכת אומפרדקס,וגם איבחן אלרגיה באף כי כל הזמן יש לי תחושה באף סתום צורכת אריוס וספריי בעת הצורך.אובדת עיצות אנא עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסתמה או...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכול להיות שיש לך נזילה אחרית מהאף

יונתן
    24/10/2009

יכול להיות שיש לך נזילה אחורית מהאף זה בדיוק הסימפתומים שיש לי גם תבקשי מהרופא תרסיס לאף שמבטל אלרגיה אני משתמש קרונז לאף זה מציל אותי

יונתן תשאירי מייל נעביר חוויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסתמה או...

ד''ר שבתאי ורסנו
    25/10/2009

שלום,
    לעיתים הדרך לאיבחון קוצר נשימה ושיעול היא ארוכה.
    במידה ולא נמצאה סיבה ברורה לתלונותייך על ידי רופא ריאות אחד פני לחוות דעת שנייה עם כל הצילומים והמסמכים. העניין מסובך מדי (כאשר הבדיקות לכאורה תקינות) בכדי לברר זאת בהתכתבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו