מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסתמה או...שולמית24/10/2009
כבר שנתיים שאני סובלת מחוסר אויר מעין הרגשה שאויר כלוא בגרון כאילו משהו חוסם וחונק בגרון בנוסף יש לי שיעול .עשיתי 5 פעמים באיכילוב תפקודי ריאות שכולם יצאו תקינים ולא הראו שום רגישות.בדיקת מטכולין בריכוז השישי יצא 17.8% הרופא בבית חולים פיענח בדיקה זו כתקינה וללא רגישות ושאין עדות לחסימה כלל.בדיקות אלרגיה תקין כולל רסט תקין.קרדיולוג הכל תקין.בלוטת התריס תקין.ממה כל ההרגשה הזו קורה?אני אובדת עיצות ,מוגבלת בגלל זה מאוד ולא מוצאת את הפיתרון.יש לציין שאף אוזן גרון אמר שיש בגרון מעין אדום מהחזר וישטי לדעתו צורכת אומפרדקס,וגם איבחן אלרגיה באף כי כל הזמן יש לי תחושה באף סתום צורכת אריוס וספריי בעת הצורך.אובדת עיצות אנא עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שיש לך נזילה אחרית מהאף
יונתן24/10/2009יכול להיות שיש לך נזילה אחורית מהאף זה בדיוק הסימפתומים שיש לי גם תבקשי מהרופא תרסיס לאף שמבטל אלרגיה אני משתמש קרונז לאף זה מציל אותי
יונתן תשאירי מייל נעביר חוויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אסתמה או...
ד''ר שבתאי ורסנו25/10/2009שלום,
לעיתים הדרך לאיבחון קוצר נשימה ושיעול היא ארוכה.
במידה ולא נמצאה סיבה ברורה לתלונותייך על ידי רופא ריאות אחד פני לחוות דעת שנייה עם כל הצילומים והמסמכים. העניין מסובך מדי (כאשר הבדיקות לכאורה תקינות) בכדי לברר זאת בהתכתבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)