שאלה דחופה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    איריס
    28/10/2009

האם יכול לקרות מצב שבעקבות אנפיזמה ראתית קשה תופיע צרידות אני זמרת מאובחנת כחולה קשה באנפיזמה ומזה 4 חודשים תוך כדי שאני שרה שיר שני שלישי מופיעה צרידות מוזרה בבקשה תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום איריס

יונתן
    29/10/2009

שלום רציתי לשאול עים הית מעשנת
    ממה קיבלת את האמפזימה וכמובן מה טווח הגיל שלך
    העים זה יכול לבוא בגיל צעיר כמו כן מה מהלך החיים שלך עים מחלה זו ומה הסימפטומים הודה לך על תשובתך המהירה

יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוהנתן

איריס
    29/10/2009

אני בת 47 עישנתי 4 קופסאות ביום וכיום 2 ביום לצערי איני יכולה להפסיק המחלה התגלתה עקב תאונה שעשיתי בוצע סיטי חזה לפני 6 שנים יש לי ציסטות מפושטות בריאות רופא הריאות לא הסכים לטפל בי מאחר ולא הפסקתי לעשן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יונתן לאיריס

יונתן
    29/10/2009

שלום ותודה על תשובתך המהירה
    אני מבין את התיסכול שלך אבל בתור אחד שעישן הרבה והפסיק אין דבר העומד לבפני הרצון
    את צריכה להבין שאת חייבת להפסיק לעשן מכיבן שאחרת תמותי חס בשלום
    הבל זה ה יה מעישון אני חושב שאת חייבת את זה לעצמך ולילדים שלך כי את צעירה סך הכול בת 47 תחשבי על זה

יונתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמפיזמה וצרידות

ד''ר שבתאי ורסנו
    01/11/2009

שלום,
    אין קשר בין שתי המחלות אבל כן יש גורם משותף והוא עישון סיגריות. עישון כרוני עלול לגרום לאמפיזמה (הרס בועיות הריאה) וגם לגרום לשינויים במיתרי הקול שמתעבים ולעיתים גם לגידולים סרטניים של מיתרי הקול הגורמים צרידות. עלייך להיבדק על ידי רופא א.א.ג ובמקביל לעשות כל מאמץ להגמל מעישון. האגודה למלחמה בסרטן וגם קופות החולךים מקיימות סדנאות גמילה. התענייני בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו