מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהאיריס28/10/2009
האם יכול לקרות מצב שבעקבות אנפיזמה ראתית קשה תופיע צרידות אני זמרת מאובחנת כחולה קשה באנפיזמה ומזה 4 חודשים תוך כדי שאני שרה שיר שני שלישי מופיעה צרידות מוזרה בבקשה תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איריס
יונתן29/10/2009שלום רציתי לשאול עים הית מעשנת
ממה קיבלת את האמפזימה וכמובן מה טווח הגיל שלך
העים זה יכול לבוא בגיל צעיר כמו כן מה מהלך החיים שלך עים מחלה זו ומה הסימפטומים הודה לך על תשובתך המהירה
יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוהנתן
איריס29/10/2009אני בת 47 עישנתי 4 קופסאות ביום וכיום 2 ביום לצערי איני יכולה להפסיק המחלה התגלתה עקב תאונה שעשיתי בוצע סיטי חזה לפני 6 שנים יש לי ציסטות מפושטות בריאות רופא הריאות לא הסכים לטפל בי מאחר ולא הפסקתי לעשן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונתן לאיריס
יונתן29/10/2009שלום ותודה על תשובתך המהירה
אני מבין את התיסכול שלך אבל בתור אחד שעישן הרבה והפסיק אין דבר העומד לבפני הרצון
את צריכה להבין שאת חייבת להפסיק לעשן מכיבן שאחרת תמותי חס בשלום
הבל זה ה יה מעישון אני חושב שאת חייבת את זה לעצמך ולילדים שלך כי את צעירה סך הכול בת 47 תחשבי על זה
יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמפיזמה וצרידות
ד''ר שבתאי ורסנו01/11/2009שלום,
אין קשר בין שתי המחלות אבל כן יש גורם משותף והוא עישון סיגריות. עישון כרוני עלול לגרום לאמפיזמה (הרס בועיות הריאה) וגם לגרום לשינויים במיתרי הקול שמתעבים ולעיתים גם לגידולים סרטניים של מיתרי הקול הגורמים צרידות. עלייך להיבדק על ידי רופא א.א.ג ובמקביל לעשות כל מאמץ להגמל מעישון. האגודה למלחמה בסרטן וגם קופות החולךים מקיימות סדנאות גמילה. התענייני בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)