לאחר חיסון נגד דלקת ראות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• לאחר חיסון נגד דלקת ראות
    יובל
    03/11/2009

בן 43 משתמש פעמים ביום בסיבורקט 160 (במשך 10 חודשים) - בהמלצת רופא כחולה אסתמה (קל/בינוני) התחסנתי לפני שבוע בשפעת רגילה בכתף אחת ודלקת ראות בכתף השניה יחדיו. מה לגבי שפעת חזירים האם אני מוגדר בקבוצת סיכון ,גם לאחר החיסונים,ידוע לי כמובן שחיסון שפעת רגילה לא קשור לחזירים אולם מה בדבר דלקת ראות שכן סיבוכי שפעת חזירים הם דלקת ראות ועכשיו אני מחוסן .. אז האם מומלץ או לא להתחסן לשפעת החזירים (אני באופי כל חיי נגד חיסונים)

שאלה כללית: מדוע מתחסנים לדלקת ראות רק מגיל 65 או חולים כרוניים . האם אני כאסמתי בן 43 שווה ערך (מבחינה בריאותית) לקשיש בן 65

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר חיסון נגד דלקת ראות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר חיסון נגד דלקת ראות

ד''ר שבתאי ורסנו
    04/11/2009

שלום,
    על פי המלצות משרד הבריאות אסתמטיים הצורכים טיפול קבוע נמנים על קבוצות הסיכון לשפעת חזירים.
    החיסון נגד "דלקת ריאות, שקיבלת מחסן רק כנגד סוג חיידק אחד (מספר זנים של אותו חיידק) ולא כנגד כל סוגי חיידקי דלקות ריאה.
    מחלה כרונית בהיותה סיכון יתר למחלת ריאות נמנית על ההמלצות לחיסון נגד דלקת ריאות פנוימוקוקלית גם לפני גיל 65.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו