מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטמה..אסי06/11/2009
שלום אני מקווה שתוכלו לעזור לי
אני לא מבין מה יש לי
בסביבות גיל 13 היתה לי דלקת ריאות ומאז ועד הניום אני לא אותו בן אדם
אני זוכר שפתאום אחרי הדלקת ריאות לא הצלחתי לנשום אז היתי הולך פעם לשבוע לקופת חולים לעשות אינהלציה.. מאוחר יותר כבר קניתי לבית... עם השנים זה הדרדר
היום אני משתמש במשאף בריקלין אולי 5 6 7 פעמים בכל יום. ממש ככה. אין יום שלם שאני נושם בלי חומרים .
הצבא הוריד לי פרופיל ל72 בטענה שיש לי התקפי אסטמה קלים.
לפני כשבוע הלכתי ועשיתי בדיקת תפקודי ריאות כי יש לי עוד שבוע רופא ריאות בצבא ואני צריך להביא איתי איזה משהו....
בתוצאות של הבדיקה הרופאה שלי אמרה לי שיש לי נטיה לאסטמה ואם אני יגיד לצבא שזה מפריע לי מאוד אז יכול להיות שהוא יוריד לי ל64 את הפרופיל.
עכשיו אני רוצה לדעת, מה זאת אומרת נטייה לאסטמה????? נטייה לאסטמה ואני כל יום עושה קבוע במשאף 6 7 פעמים?? נטייה לאסטמה ואני לא יכול לעשות דברים בסייסים שכל הילדים עושים כמו לשחק כדורגל.. לעלות במדרגות אפילו קשה לי.. ואני בסך הכל בן 18....
אז נטייה לאסטמה? מה קורה פה???? מה יש לי אם לא אסטמה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטמה..
ד''ר שבתאי ורסנו07/11/2009שלום,
לאבחנת אסתמה יש קריטריונים ברורים וגם דגרות חומרה ברורות שרופאי ריאות בצבא לבטח מקירים אותם. עלליך לעבור אצלם את הבדיקה והערכת מצבך ואין טעם לפני כן לעלות סימני שאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)