מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול מלווה בליחה ירוקהלילך20/09/2007
אני בהריון חודש רביעי לפני כ3 שבועות התחלתי להשתעל תוך כדי הוצאת ליחה ירוקה השיעול לא לווה בסימפטומים נוספים כמו חום אלא ההרגשה הכללית טובה.
שמתי לב שהשיעול הוא מיד אחרי שאני אוכלת או שותה (כל דבר ללא הבדל אם זה מים או סנדויץ וכו')
השיעול טורדני ומתמשך (נשמע כמו שיעול של עישון אך איני מעשנת) וכמוית הליחה הירוקה הן רבות
חשבתי לחכות עד שהשיעול יפסיק אך לעת עתה אין שינוי בשום כיוון להיפך זה רק מחמיר אני חוששת להזיק לעובר ובכלל מה עובר עלי?
נוסף לכל הנ"ל לפני יומיים נוצר לי פקק באוזן שגורם לי לא לשמוע ולתחושה כאילו אני בתוך אקווריום .
מה קורה מהו ההסבר לכל זה ואיזה טיפול עלי לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיעול מלווה בליחה ירוקה
ד''ר שבתאי ורסנו21/09/2007לילך שלום,
ליחה ירוקה היא בד"כ סימן לזהום חיידקי. במידה והסיבה לשיעול והליחה הירוקה מקורה בדרכי הנשימה העליונות יתכן וזה גם הרקע ל"סתימת" האוזן.
גשי לרופא להערכה וטיפול במידה והתלונות לא חלפו.
בברכה,
ד"ר שבתאי ורסנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)