סימבורקט לא כל כך עוזר לי

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• סימבורקט לא כל כך עוזר לי
    יובל
    12/11/2009

בן 43 בשבועיים האחרונים הסיבורקט 160 פעמים ביום כנראה לא מספיק לי. הומלץ לי לפני כחודש להשתמש בסינגולר אבל פחדתי מתופעות לואי . אולם נראה לי לאור מצבי בשבועיים האחרונים שאני אתחיל . האם בבוקר או בערב האם זה ל12 שעות או 24 (בלילה אני מרגיש יותר טוב וישן בסדר) ביום יש לי קושי נשימה כבר ב1200 (אני לוקח את הסיבורקט ב0800 וב-1900) כמו כן ביום האחרון יש לי כאבים בחזה/ראות על כל נשימה שאני לוקח לראות (בקושי מצליח -האויר תקוע ) האם זה קשור האם מצבי מחמיר - אני כבר מיואש . אף פעם לא עשיתי צילום ראות/חזה - יש כזה דבר בהקשר לאסתמה , רואים משהו
    תודה על התשובות המהירות שלכם (בחודש האחרון היתי קצת נודניק ותמיד עניתם בסבלנות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימבורקט לא כל כך עוזר לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימבורקט לא כל כך עוזר לי

ד''ר שבתאי ורסנו
    16/11/2009

שלום,
    ראשית רצוי שתבצע תפקוד ריאה בכדי לעמוד על חומרת החסימה.
    סינגוליר ניתן פעם אחת ב 24 שעות על בטן ריקה רצוי לפני השינה. יש לברר אצלך גורמים נוספים להחמרה כגון תרופות מתנגשות, חשיפות, צרבת ונזלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו