טיפול באסטמה לא עוזר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• טיפול באסטמה לא עוזר
    ענת
    13/11/2009

שלום אני בת 25 גילו לי אסטמה לפני חודשיים בבדיקת מטכולין יצאה חיובית במידה קשה :PC20 0.12 MG/ML הרופא נתן לי סטרייד משאף פעמיים ביום ואני לא רואה שיפור אני אחרי הליכה של 10 דקות אני מקבלת קוצר נשימה זה מאוד מפריע לי לאיכות החיים עשיתי בדיקות אלרגיה ונשאפים יצא תקין מה שכן שאני אוכלת סויה יש לי התקף האם יש בדיקות אלרגיה גם למזון שאני יכולה לבדוק ואיזה עוד טיפול נוספים יש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באסטמה לא עוזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום איילת

יונתן
    13/11/2009

שלום איילת שמי יונתן בן 26 סובל מאסטמה כ 7 חודשים וגם אני כמוך היתי חסר אצות
    עים עברת במחן תיגר מטוכולין ונימצא חיובי אין ספק שיש לך אסטמה
    אז בדיקות למה את אלרגית באחלט יש את צריכה לפנות לארגולורג (רופא אלרגיה )
    ושם לבצע טסטים האלרגנים הכי שכיכים הם אבק בבית (קרדית האבק הביתית)
    וכמובן עצים פרחים דשיים תיקנים
    לגבי רגישות לאוכל יש לבצע דיאטת למונציה שבא מורידים את המאכלים כד שמגיעים למאכל הנחשד
    כמו כן עים את גרה בסביבה ערונית אז מאוד יתכן שאת אלרגית לפליטת המזהמים מכלי רכב
    כמו כן בנוסף לסרטיד דיסקוס אני יכול להמליץ לך על סינגולייר 10 mg
    ואריוס שזה כדור נפלא לאנשים עים בעיות נשימה בעץ הסימפונות
    ראוי לציין שעים אסטמה אפשר לחיות חיים רגילים לגמרי ובמידה ואת מעשנת להפסיק מייד
    וכמובן ליטול תרופות בזמן...
    כמו כן את צריכה לברר עים יש לך נזילה אחורית מאף שרבי ההתקפים מתרחשים מפני שהנזלת מגרה את הסמפונות
    והכי חשוב לחשוב חיובי ולהיתרחק עד כמה שאפשר ממצבי לחץ מפני שזה גורם לאפרשת הסטמין שזה חומר שמצר את הסימפונות וגורם לדלקת בעץ הסמפונות כמו כן אני מקווה שעניתי לך על מרבית השאלות השמח לענות בהמשך יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באסטמה לא עוזר

ד''ר שבתאי ורסנו
    16/11/2009

שלום,
    ניתן לבצע בדיקות אלרגיה למזון במרפאות אלרגיה. בקשי הפנייה.
    לגבי טיפול באסתמה עלייך לעדכן את רופאך בחוסר התגובה ועליו לברר את טכניקת השיאוף שלך, גורמים מגרים נוספים (תרופות, נזלת אחרוית צרבות ועוד).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו