הגדלת מינו סיבורקט

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• הגדלת מינו סיבורקט
    יובל
    23/11/2009

לא עוזר לי סימבוקט 160 פעמים ביום (לוקח כשנה), כבר כ-שבועים ויותר יש לי ממש קושי נשימה , אויר תקוע בראות כבר בשעה 1500 (אני לקוח ב0900 וב-1900) , רופאת המשפחה אמרה לי לקחת 2 שאיפות פעמים ביום. אני עושה זאת כבר יומים אולם לא הכי עוזר (עוזר אבל ציפיתי ליותר) לדבריה "העיקר שלא יהיה לי מאמץ נשימתי" ... שכחתי לשאול אותה מה הכונה - איזה תופעות יכולות להיות ? כי יש לי קצת סחרחורת והרגשת טישטוש קלה (לא מפוקס)-האם זה קשור. מה עלי לעשות עכשיו במידה ובאמת לא יעזור פעמים ביום 2 שאיפות .. כדורים ובלגן . האם קורס בוטיקו שווה משהו אני שוקל להירשם והיום זה יום אחרון להרשמה

טיפול במחטים עוזר?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת מינו סיבורקט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    23/11/2009

החלטה על מינון של סימביקורט היא בידי רופא המטפל. בדרך כלל אין תופעות לוואי סיסטמיות אך בכל מקרה ספציפי יש לבחון נושא הזה. במידה וקיים קושי באיזון אסתמה - יש להגיע ליעוץ של רופא ריאות .
    נשימה בשיטת בוטאיקו הינו טיפול משלים ואינו עוזר בזמן החמרות של אסתמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו