מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסתמה בהריוןטלי18725/11/2009
מאז הריוני הקודם זה ארבע שנים התגלתה אצלי אסתמה קלה , מפעם בפעם אני מטופלת בסרטוטיידעם הפסקות וביוני האחרון הופסק טיפול של 3 חודשים בסימבוקורט עקב הטבה( הייי אז בהריון שנפל טבעית), כעת אני בתחילת הריוני שבוע חמש ויש החרפה חזרתי לבודיקורט בעצת רופא משפחה מזה שבוע אך עדיין יש לי הרגשת גוש מחניק בגרון במשך רוב היום והערב ,האם לעבור לסימבוקורט( בשום משאף אף פעם לא חשתי הקלה משמעותית בד"כ זה עובר לבד לפי תקופה)האם לקחת ונטולין מפעם בפעם גם בהריון?
מתי קוצר הנשימה שהוא סביל הופך לסכנה אמיתית לעובר ?אני שמה לב שהריון מחריףאצלי את התופעה ומאד אשמח לעצה לטיפול שיאפשר לי שוב לנשום לרווחה, לצערי גם שפניתי לטיפול אצל רופא ריאות או רופאת משפחה המצב הסטטי של גוש בגרון נשאר.
תודה לכל עצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין26/11/2009בזמן הריון יש מגוון סיבות לקשיי הנשימה, בינהם החמרת אסתמה (במידה ומחלה קיימת). לאור שבכל מקרה פרטני סיבה לקשיי הנשימה יכולה להיות שונה: ממליץ לפנות לרופא המשפחה. במידת הצורך יהיה מקום לבצע תפקודי ריאות ולהגיע לביקור אצל רופא ריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)