אסתמה בהריון

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסתמה בהריון
    טלי187
    25/11/2009

מאז הריוני הקודם זה ארבע שנים התגלתה אצלי אסתמה קלה , מפעם בפעם אני מטופלת בסרטוטיידעם הפסקות וביוני האחרון הופסק טיפול של 3 חודשים בסימבוקורט עקב הטבה( הייי אז בהריון שנפל טבעית), כעת אני בתחילת הריוני שבוע חמש ויש החרפה חזרתי לבודיקורט בעצת רופא משפחה מזה שבוע אך עדיין יש לי הרגשת גוש מחניק בגרון במשך רוב היום והערב ,האם לעבור לסימבוקורט( בשום משאף אף פעם לא חשתי הקלה משמעותית בד"כ זה עובר לבד לפי תקופה)האם לקחת ונטולין מפעם בפעם גם בהריון?
    מתי קוצר הנשימה שהוא סביל הופך לסכנה אמיתית לעובר ?אני שמה לב שהריון מחריףאצלי את התופעה ומאד אשמח לעצה לטיפול שיאפשר לי שוב לנשום לרווחה, לצערי גם שפניתי לטיפול אצל רופא ריאות או רופאת משפחה המצב הסטטי של גוש בגרון נשאר.
    תודה לכל עצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסתמה בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    26/11/2009

בזמן הריון יש מגוון סיבות לקשיי הנשימה, בינהם החמרת אסתמה (במידה ומחלה קיימת). לאור שבכל מקרה פרטני סיבה לקשיי הנשימה יכולה להיות שונה: ממליץ לפנות לרופא המשפחה. במידת הצורך יהיה מקום לבצע תפקודי ריאות ולהגיע לביקור אצל רופא ריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו