מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקף קשה של אסטמהענת27/11/2009
היה לי התקף קשה של אסטמה קוצר נשימה וחירחורים גילו לי אסטמה סמויה הרופא ריאות עשה לי בדיקת תיפקודי ריאות ויצא תקין שאני בזמן התקף הוא נתן לי ונטולין והיה שיפור קל הוא ראה שזה לא כל כך עוזר ונתן לי זריקת קורטיזון בהשהייה שמתאימה לחודש וזה עזר לי
רציתי לשאול איך יכל להיות שיש לי התקף ותיפקודי הריאות תקינים האם זה באמת אסטמה ?
והוא נתן לי גם טיפול מונע בסטרייד
האם אפשר לקחת זאת גם אחרי הזריקה עם הסטרואידים או שלקחת את זה אחרי חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקף קשה של אסטמה
ד''ר שבתאי ורסנו29/11/2009שלום,
אם את מתנהגת כאסתמטית ותפקודי הריאה תקינים הרי שאת חשודה כאסתמטית וההוכחה עדיין חסרה. במקרה כזה שהתפקוד תקין אך החשד הקליני לאסתמה קיים יש צורך לבצע מבחן תגר (למשל שאיפת מטאכולין) במכון לתפקודי ריאה ורק לאחר הוכחה ברורה ותפקודית יש מקום לשקול טיפול מונע קבוע כגון סרטייד. התייעצי שוב עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטמה
יונתן02/12/2009ממליץ לבצע בדיקות לאלרגיה
כי אסטמה היא בעצם אלרגיה
גם אני חולה אסטמה כ שנה ותתחילי לקחת נוגדי אלרגיה
וכדור שניקרא סינגולייר שהוא מונע אסטטמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אסטמה
ד''ר שבתאי ורסנו13/12/2009שלום,
טעות בידך. רק חלק מחולי האסתמה מחלתם היא על רקע אלרגי. ישנם רבים שהרקע אינו אלרגי כלל וכלל. סינגוליר אינו בהתוויה של הסוג האלרגי בהכרח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)