התקף קשה של אסטמה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• התקף קשה של אסטמה
    ענת
    27/11/2009

היה לי התקף קשה של אסטמה קוצר נשימה וחירחורים גילו לי אסטמה סמויה הרופא ריאות עשה לי בדיקת תיפקודי ריאות ויצא תקין שאני בזמן התקף הוא נתן לי ונטולין והיה שיפור קל הוא ראה שזה לא כל כך עוזר ונתן לי זריקת קורטיזון בהשהייה שמתאימה לחודש וזה עזר לי
    רציתי לשאול איך יכל להיות שיש לי התקף ותיפקודי הריאות תקינים האם זה באמת אסטמה ?
    והוא נתן לי גם טיפול מונע בסטרייד
    האם אפשר לקחת זאת גם אחרי הזריקה עם הסטרואידים או שלקחת את זה אחרי חודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף קשה של אסטמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף קשה של אסטמה

ד''ר שבתאי ורסנו
    29/11/2009

שלום,
    אם את מתנהגת כאסתמטית ותפקודי הריאה תקינים הרי שאת חשודה כאסתמטית וההוכחה עדיין חסרה. במקרה כזה שהתפקוד תקין אך החשד הקליני לאסתמה קיים יש צורך לבצע מבחן תגר (למשל שאיפת מטאכולין) במכון לתפקודי ריאה ורק לאחר הוכחה ברורה ותפקודית יש מקום לשקול טיפול מונע קבוע כגון סרטייד. התייעצי שוב עם רופאך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה

יונתן
    02/12/2009

ממליץ לבצע בדיקות לאלרגיה
    כי אסטמה היא בעצם אלרגיה
    גם אני חולה אסטמה כ שנה ותתחילי לקחת נוגדי אלרגיה
    וכדור שניקרא סינגולייר שהוא מונע אסטטמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה

ד''ר שבתאי ורסנו
    13/12/2009

שלום,
    טעות בידך. רק חלק מחולי האסתמה מחלתם היא על רקע אלרגי. ישנם רבים שהרקע אינו אלרגי כלל וכלל. סינגוליר אינו בהתוויה של הסוג האלרגי בהכרח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו