שיעול מטריף

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שיעול מטריף
    עופר
    28/11/2009

שלום,

הנני בן 34 סובל משיעול טורדני מזה כ 4 שנים, זה מתחיל בדר"כ עם כאבי גרון, לפעמים נזלת, ואז מתחיל שיעול פרוקסיסמלי שנמשך שבועות עד חודשים.

פניתי לרופא ריאות מומחה והוא טוען כי סביר להניח שמדובר ביתר ראקטיביות ברונכיאלית פוסט זיהומית. קיבלתי משאפי ארובנט ופליקסוטיד אך זה לא מועיל.

אני משתעל כמעט כל דקה (יש הקלה ניכרת כשאני ישן בלילה), שיעול מטריף שלא מניח לי .

אשמח אם תיתן לי פתרון אחר ממה שהרופא המליץ לי שיכול להקל עליי את הנשימה ולהקל על השיעול, וכן אשמח להסבר על התופעה - יתר ראקטיביות ברונכיאלית.

תודה מראש

עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול מטריף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול מטריף

ד''ר שבתאי ורסנו
    29/11/2009

שלום, שיעול כרוני עלול להוות אחד האתגרים הקשים ברפואה.
    לא ניתן לתת פתרונות וטיפולים באינטרנט אך הדבר מחייב הערכה מדוקדקת של כל הסיבות האפשריות לשעול כזה דבר שנעשה גם על ידי תחקיר מדוקדק עם החולה, כולל בדיקות מעבדה, צילומים או אנדוסקופיה של דרכי הנשימה לפי המקרה. בנוכחות צילום חזה תקין הסיבות השכיחות הם נזלת/סינוסיטיס עם נזילה אפית אחורית, אסתמה, או החזר וישטי של מיץ קיבה. בחלק מהחולים קיים יותר ממנגנון אחד בו זמנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו