מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תפקודי ריאותחזי30/11/2009
ד"ר שלום רב.
אני בן 18 שסובל משיעול קשה וכרוני של 4 חודשים,קשיי נשימה וציפצופים.
בבדיקת תפקודי ריאות יצאו התוצאות הבאות:
fvc:70%
fev1:74%
fev1/fvc:104
fef25-75%:72%
pefr:69%
fef5 מטופל בסרוטייד 50/100 פעמיים ביום בהתחלה ואח"כ 4 פעמיים ביום עם הקלה מועטה בקשיי הנשימה אבל ללא הקלה בשיעול הכרוני,בנוסף בסינגולרר 10MG פעם ביום.
אני סובל גם מתופעות לוואי של תרופות אלה כמו נדודי שינה,רעד ואי שקט.
האם אני סובל מאסטמה?ואם כן באיזו דרגה?
האם הטיפול התרופתי שלי הוא טוב?
והאם היחס בין FEV1/FVC הוא תקין או בעייתי?
תודה מראש =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תפקודי ריאות
ד''ר שבתאי ורסנו02/12/2009שלום,
תחת הטיפול תפקוד הריאה שלך אינו מעיד על הפרעה חסימתית כפיע שרואים באסתמה אך מכיוון שאתה מטופל הממצאים התקינים לא שוללים אסתץמה. אבחנת אסתמה צריכה להיטות לפני תחילת טיפול תרופתי. מה היו התפקודים אז?.
התלונות שלך לא נתמכות בתפקודי הריאה הנוכחיים ומאידך אתה מקבל טיפול במינונים גדולים מה שמעלה שאלה לגבי האבחנה . שאל את רופאך האם אובחנת כאסתמטי לפני תחילת טיפול והאם באבחנה נכלל תפקוד המתאים לאסתמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)