שאלה נוספת

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת
    יוסי כהן
    06/12/2009

היי דר תודה על התשובה
    הייתי בשבועות האחרונים שלוש פעמים אצל רופא המשפחה הוא בדק את הריאות ואמר שלא שומע רעשים לכן לא צריך לעשות צילמוים הוא גם לא עשה משטח גרון כי הוא טען שנתן לי אנטיביוטיקה חזקה ואחרי 4 ימים ודאי החיידק היה מחוסל, ואמר לי שזה עניין של זמן וזה יעבור.
    והאמת שאני מודאג
    האם בצדק?
    מה אתה ממליץ לי לבדוק כדי להוריד ממנו חששות מסוימות ?
    דבר נוסף, שמעתי על חברים נוספים שלי שהיו חולים ככה גם כמה שובעות ועד היום קצת שיעולים מה זה הוירוס הזה משהו חדש וחזק ?

תודה רבה. 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    06/12/2009

אחרי זיהום בדרכי אויר (ויראלי או חיידקי) שיעול יכול להמשך מספר שבועות. יש מקום לבדוק סיבה מדויקת לכך במידה ושיעול נמשך מעל חודש מארוע המתחיל (שפעת, ברונכיטיס או אחר). אנמנזה ובדיקה גופנית יוכלים לתת הסבר לשיעול ממושך בחלק מהמקרים. במידה וסיבת השיעול עדיין לא ברורה והוא אינו חולף- יש לבדוק המקורות הנפוצים לשיעול כרוני : ע"י בדיקת א.א.ג צילום חזה ותפקודי ריאות. החלטה על זמן והיקף בדיקות הרלוונטיות היא בידי רופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו