מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשת עזרהאסטמתי07/12/2009
אני חולה אסטמה מילדות
בעברי אישפוזים ושימוש בתרופות רבות המכילות קורטיזון וחומרים רעים אחרים
יש לי פרופיל צבאי 45 על אסטמה ואלרגיות . שנים רבות נלחמתי במחלה באמצעות תרופות שעזרו סימפומטית להתקפים ותו לא
לפני כ13 שנים נחשפתי למריחואנה בנסיבות חברתיות וגיליתי
להפתעתי שהיא מקלה מאוד על האסטמה ממנה אני סובל
בתהליך של כשנה הפסקתי ליטול תרופות ומאז אני מעשן
כיום לאחר 13 שנים של שימוש יומיומי אני צורך מעט מאוד מריחואנה ג'וינט אחד קטנטן בערב מספיק לי
מסוף שנות התשעים לא השתמשתי בתרופה משום סוג
רק בנסיעות לחו"ל אני לוקח ונטולין מפאת הקושי והסיכון בהשגת מריחואנה בחו"ל
זה יותר מעשור
אינני מטופל על ידי רופא ריאות
מאוד הייתי רוצה להפסיק להשתמש בדילרים, לשלם סכומי כסף משמעותיים ביותר עבור התרופה שלי
לעבור על החוק ולהסתכן(אני בעל משפחה, יש לי מה להפסיד)
האם יש דרך לעזור לי לקבל אישור לשימוש מאחר וההיסטוריה הרפואית שלי בשנים האחרונות ריקה לחוליטין?
תודה
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין08/12/2009קיימים מספר דיווחים בספרות על השפעת קאנאביס על חולי אסתמה, אך אין חומר מחקרי ברור. לדעתי מותר להשתמש בקאנאביס לאסתמה במסגרת מחקר בלבד. ממליץ לפנות לרופא ריאות בקו"ח שלך. ניתן לברר במשרד הבריאות מה הסטאטוס של קאנאביס להתוויות רפואיות במדינת ישראל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
טבעון08/12/2009קשה לי להבין איך עשן כלשהוא עוזר לאסטמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין08/12/2009השפעה היא של חומר פעיל (קאנאביס) ולא של עשן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)