מחלה ריאתית כרונית COPD

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• מחלה ריאתית כרונית COPD
    זהר
    07/12/2009

שלום דוקטור .
    ליפני כ 3 שבועות חליתי בסינוסיטיס קל בגלל נגיף ויראלי (קיבלתי קורס אנטביוטי ל 10 ימים)
    בימים ראשונים של המחלה סבלתי מ תחושת חנק באזור צוור תחתון בנוסף לנזלת וכובד בנשימה .
    אחרי טיפול אנטביוטי הרגשתי יותר טוב ונפסקה לי פליטה של נזלת אך עדיין יש לי קשיי נשימה זהים (גם לא מצליח לעשות נשימה עמוקה כשרוצה לפעק) ואף סתום .במשך היום אני מרגיש קפיצות (כמו פולסים או פעימות) מוזרות מאזור שמאל של החזה אל אזור שמאל של הצוור , עד ללסת תחתונה נראה כמו פעימה שלישית של הלב - פולס כזה קוטע לי נשימה ולפעמים גורמם לשיעול , יש גם הרגשה של מתח בצידי הצוור.
    יש ליציין שתופעה זו גורמת לי הרבה חרדה וסטרס.
    עשיתי בדיוקות דם: כולסטרול גבוה )236) ו טריגליצרידים גבוהים, בלוטת התריס תקינה.
    רופא א.א.ג לא מצא שום בעיה חוץ מאף גדוש.
    צילום רנטגן חזה תקין.
    אתמול ביקרתי אצל רופא ריאה , הוא בדק אותי רק בשמיע כי המכשיר "ספירומטר" לא היה תקין.
    האם יש חשש שיש לי סימפטומומים של :Chronic Obstructive Pulmonary Disease ?

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלה ריאתית כרונית COPD

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    08/12/2009

תסמינים אינם ספציפיים . יש להשלים בירור ע"י בדיקת תפקודי ריאות ולחזור לביקורת רופא ריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו