מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחלה ריאתית כרונית COPDזהר07/12/2009
שלום דוקטור .
ליפני כ 3 שבועות חליתי בסינוסיטיס קל בגלל נגיף ויראלי (קיבלתי קורס אנטביוטי ל 10 ימים)
בימים ראשונים של המחלה סבלתי מ תחושת חנק באזור צוור תחתון בנוסף לנזלת וכובד בנשימה .
אחרי טיפול אנטביוטי הרגשתי יותר טוב ונפסקה לי פליטה של נזלת אך עדיין יש לי קשיי נשימה זהים (גם לא מצליח לעשות נשימה עמוקה כשרוצה לפעק) ואף סתום .במשך היום אני מרגיש קפיצות (כמו פולסים או פעימות) מוזרות מאזור שמאל של החזה אל אזור שמאל של הצוור , עד ללסת תחתונה נראה כמו פעימה שלישית של הלב - פולס כזה קוטע לי נשימה ולפעמים גורמם לשיעול , יש גם הרגשה של מתח בצידי הצוור.
יש ליציין שתופעה זו גורמת לי הרבה חרדה וסטרס.
עשיתי בדיוקות דם: כולסטרול גבוה )236) ו טריגליצרידים גבוהים, בלוטת התריס תקינה.
רופא א.א.ג לא מצא שום בעיה חוץ מאף גדוש.
צילום רנטגן חזה תקין.
אתמול ביקרתי אצל רופא ריאה , הוא בדק אותי רק בשמיע כי המכשיר "ספירומטר" לא היה תקין.
האם יש חשש שיש לי סימפטומומים של :Chronic Obstructive Pulmonary Disease ?
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין08/12/2009תסמינים אינם ספציפיים . יש להשלים בירור ע"י בדיקת תפקודי ריאות ולחזור לביקורת רופא ריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)