מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חנק משיעולטלי סגל27/09/2007
שלום רב לך.
אני בת 45 וסובלת מאסטמה משנת 2001. סובלת כעת מזה 10 ימים משיעול חנק והחזרה לנשימה רגילה לוקחת כמה שניות מטישות. בערב יום הכיפור הגעתי למרמ בחדרה עם שעול חנק מתגבר ואני מטופלת בפרדונזין 40 מ"ג שאני מנסה להפחית את המינון ל 20 מ"ג ללא הצלחה בגלל החנק הגובר בשיעול. באינלהציה של ונטולין , הפובנט
ו FLIXOTIDE NEBULES (M) SUS 0.5M 1 CC פעם אחת ביום. אין כל שיפור . בצילום מערות האף וצילום ריאות מה שנראה זה רירית עבה בצד ימים של מערות האף. איני חושבת שהבעיה נובעת מזה אבל גם איני יודעת מה בכלל גורם לזה. אם להגיד שזו אסטמה וזהו, עדין אני לא רואה סוף נורמאלי לזה. אף בשינה בלילה, אני יושבת עם ראש מורם ועל הצד ובכל זאת מתעוררת מחנק היסטרי.
אודה לך מאד אם תנחה אותי .
חג שמח ובריא.
טלי סגל.
054-4439102* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חנק משיעול
ד''ר שבתאי ורסנו30/09/2007טלי שלום,
שיעול וקוצר נשימה בחולה אסתמטי ידוע הם בד"כ סימן לאסתמה שיצאה מאיזון. השאלה היא מהו הטריגר/ים לכך. סינוסיטיס ונזלת אחורית, עליית חומצה לושט, זהום וירלי, חשיפה לאלרגנים, כולם יכולים גרום לכך. עליך לפנות לעזרה רפואית של מומחה באם התלונות נמשכות.
בברכה,
דר ש. ורסנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)