חנק משיעול

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• חנק משיעול
    טלי סגל
    27/09/2007

שלום רב לך.

אני בת 45 וסובלת מאסטמה משנת 2001. סובלת כעת מזה 10 ימים משיעול חנק והחזרה לנשימה רגילה לוקחת כמה שניות מטישות. בערב יום הכיפור הגעתי למרמ בחדרה עם שעול חנק מתגבר ואני מטופלת בפרדונזין 40 מ"ג שאני מנסה להפחית את המינון ל 20 מ"ג ללא הצלחה בגלל החנק הגובר בשיעול. באינלהציה של ונטולין , הפובנט
    ו FLIXOTIDE NEBULES (M) SUS 0.5M 1 CC פעם אחת ביום. אין כל שיפור . בצילום מערות האף וצילום ריאות מה שנראה זה רירית עבה בצד ימים של מערות האף. איני חושבת שהבעיה נובעת מזה אבל גם איני יודעת מה בכלל גורם לזה. אם להגיד שזו אסטמה וזהו, עדין אני לא רואה סוף נורמאלי לזה. אף בשינה בלילה, אני יושבת עם ראש מורם ועל הצד ובכל זאת מתעוררת מחנק היסטרי.
    אודה לך מאד אם תנחה אותי .
    חג שמח ובריא.
    טלי סגל.
    054-4439102

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חנק משיעול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חנק משיעול

ד''ר שבתאי ורסנו
    30/09/2007

טלי שלום,
    שיעול וקוצר נשימה בחולה אסתמטי ידוע הם בד"כ סימן לאסתמה שיצאה מאיזון. השאלה היא מהו הטריגר/ים לכך. סינוסיטיס ונזלת אחורית, עליית חומצה לושט, זהום וירלי, חשיפה לאלרגנים, כולם יכולים גרום לכך. עליך לפנות לעזרה רפואית של מומחה באם התלונות נמשכות.
    בברכה,
    דר ש. ורסנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו