מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחלת ברונכיאקטזיס - כמה זה נפוץ?שושי13/12/2009
שלום,
אני סובלת ממחלת ברונכיאקטזיס ממקור לא ידוע. (אין לי CF) אובחנתי לפני 5 שנים וההתמודדות היום יומית קשה. טיפולים לוקחים כמה שעות ביום ואני עדיין סובלת מלא מעט התלקחויות.
כמה נפוץ המחלה הזאת? האם יש קבוצות תמיכה?
לעולם לא הכרתי מישהו אחר שסובל מזה. אני מבינה שזה נחשב אחד ממחלות ה-COPD, אבל שונה מרב חולי COPD אני לעולם לא עישנתי.
אני מאוד מתוסכלת ומרגישה מאוד בודדה.
אשמח לעיצות.
תודה,
שושי
--------------------------
אישה בשנות ה-40 עם ברונכיאקטזיס וסינוסיטיס כרונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחלת ברונכיאקטזיס
ד''ר שבתאי ורסנו14/12/2009שלום,
ברונכיאקטזיות (התרחבות פתולוגית של הסימפונות) הייתה הרבה יותר שכיחה כששחפת הריאות הייתה נפוצה. כיום הסיבות הן שחפת בעבר, עישון, מחלת פרקים בשם RA, חסרים במערכת החיסון וכמובן CF. האם כל הברור הזה נעשה אצלך? במידה ולא יש כמובן להשלימו בעקר רמות של אימונוגלובולינים בדם.
לא ידוע לי על קבוצות תמיכה אך נסי לברר בגוגל כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שושי
יונתן14/12/2009שלום לך
שמי יונתן בן 26 וגם אני חולה במחלת ריאה כ שנה לערך
וגם אני מתוסכל לעיתים קרובות ממחלת האסטמה אבל מצאתי לי טרפיה אני לא חושב על זה
ואני משתדל לחיות עים זה החוסר יחולת לנשום אנשים לא מבינים את זה להם לנשום ביום יום זה חסר חשיבות אך עבורנו לנשום אז עבורנו לנשום זה מאבק יום יומי .
מי כמוני מבין לליבך ואת הצורך לנשום כמו שצריך וכמו שהינו לפני המחלה
ברצוני לשאול מה זה המחלה הזו
מה את מרגישה ומה הסימפטומים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שושי
ברכה30/12/2014אני עם המחלה כבר המון שנים. כתבי לי במייל ואחזור אלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)