אסטמה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסטמה
    אימא דואגת
    17/12/2009

שלום רב.
    אני אימא לילדה מקסימה בשם עדן , עדן בת שנתיים וחודש ומוגדרת כאסטמטית .
    אתחיל בכך שכשעדן נולדה גרנו בבאר שבע ולילדתי לא היו בעיות נשימתיות בכלל אפילו לא אנהלציה אך כן הייתה מאוד רגישה ואף אושפזה בעקבות חום גבוה אך בגיל שנה וחצי עברנו למרכז (כפר יונה) וביתי חלתה בדלקת ריאות שטופלה בבית עם אנטיביוטיקה לאחר שבוע של אנטיביוטיקה חזרה לגן במצב מעולה אך אחרי 3 ימים חזרה הדלקת וביתי אושפזה עם דלקת ריאות קשה לאחר שבועיים של אישפוז חזרנו לבית וביתי חשה בטוב לאחר כמה ימים שוב החלה עם דלקת ריאות לקחתי אותה לרופא מומחה בתל אביב שם אובחנה כאסטמטית וקיבלה טיפול מונע אך לצערי הטיפול לא עזר.
    ברגע שביתי מתחילה בהתקף אני נותנת לה אנהלציות ובטניזול אך זה לא עוזר ובכל התקף היא מגיעה לאישפוז עם סיטורציה מאוד נמוכה שהגיעה כבר ל 78 ומטופלת בסטרואידים לוריד ובחמצן.
    כשראיתי שהעיניין מתחיל להיות שרירותי וכל הזמן אנו "מבלים" במיון החלטתי לקחת אותה לרופא ילדים הרופא המליץ חד משמעית להוציא אותה מהגן ואכן כבר שבועיים שלא ראיתי בית חולים . היה לה התקף קצר ובטניזול ואנהלציה שיפרו את המצב מה שכן אני מאוד חוששת מכמות החומרים שביתי מקבלת בחצי שנה האחרונה וכן אינני מצליחה לחסן אותה לשפעת החזירים לשפעת רגילה וגם את החיסון של גיל שנה וחצי לא הצלחתי לעשות לה עקב המחלה הארורה הזו שדאלתי היא אם יש איזשהו טיפול או תרופה פחות מזיקה ואולי אינני מבצעת את הטיפול כראוי למרות שהתייעצתי עם המון רופאים אני נואשת מהמצב כרגע אני לא עובדת על מנת לתת לביתי את הטיפול הטוב ביותר אך אני גם דואגת שהגן חסר לה והיא גם שואלת המון על הגננת אני אובדת עצות והייתי מעונינת בפיתרון אם יש כזה נ.ב ביתי גם החלה לאכול המון אינני יודעת אם זה מהסטרואידים או מהשיעמום או שיש לה איזה חיידק למרות שהיא לא עושה הרבה פעולת מעיים
    תודה מראש וסליחה על אי הסדר במכתב פשוט אני כב ר מבולבלת ולא יודעת מאיפה להתחיל אם אפשר לקבל מענה בהקדם אני שמח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה

ד''ר שבתאי ורסנו
    18/12/2009

שלום,
    הפורום הזה אינו עוסק בילדים חולים אלא במבוגרים. עלייך לפנות לפורום רופאי ילדים.

באופן כללי אני יכול לומר כי אבחנת אסתמה בגיל של ילדתך הינה קשה ומסתמכת יותר על גורמי סיכון כגון רקע משפחתי (אלרגיה/אסתמה להורים/אחים). הקליניקה שאת מתארת בהחלט יכולה לנבוע גם מזהומים וירליים חוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואה אנתרופוסופית

אורח
    23/12/2009

שלום,

אני יכול להציע לך שתבררי על רפואה אנתרופוסופית. בכלל אולי תמצאי עניין באנתרופוסופיה (ישנם גנים אנתרופוסופיים, אם כבר הזכרת את עניין הגן) - אפשר למצוא דברים בנושא באינטרנט - תחפשי בגוגל -אנתרופוסופיה.

למיטב ידיעתי, כדאי להימנע ככל האפשר מלתת כל מיני תרופות כאלה ואחרות, בייחוד סטרואידים.
    זה רק מוביל לדברים הרסניים עוד יותר. אולי פתרת דבר אחד (וגם לא בטוח), אך יצרת עוד כמה...
    להרבה מהמחלות, ואסטמה בינהם, יש בדרך כלל סיבה משמעותית הרבה יותר מסתם סימפטומים.

מקווה שיעזור, כל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו