חוסר אוייר ושיעול

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• חוסר אוייר ושיעול
    עינת
    02/01/2010

שלום, אני סובלת מזה כחמש שנים מחוסר אוויר ושיעול נוראי, הבדיקות שלי ברובן היו תקינות ולא מצאו סיבה לבעיה,כאשר חסר לי אוויר אני מתחילה להשתעל בהתקפים עד כדי הקאות וסחרחורות, לוקחת משאפים ועושה אינהלךציות (במרשם) אך ללא הטבה מחפשת דרך לחזור לאיכות חיים נורמלית, לא ישנה בלךילות עקב כך שאני מתעוררת כי אין םלי אוייר או חותפת התקף שיעול.
    אני ממש אובדת עיצות, אשמח לקבל המלצה על מה לעשות או לאן ללכת כי הרופא שלי אינו מוצא לי פיתרון לבעיה, מטופלת אצלו כבר שנתיים.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אוייר ושיעול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    03/01/2010

שיעול יכול להיות בשל גירוים בדרכי אויר עליונות או תחתונות . במידה ומדובר בגירוי של דרכי אויר עליונות הסיבות השכיחות הם הפרשות כרוניות מאחורי האף או רפלוקס של חומצות קיבה . במידה ולא נעשתה בדיקת א.א.ג ויעוץ גסטרואנטרולוגי - יש לעשות זאת. בהקשר לקשיי הנשימה - יש לפנות לרופא ריאות כדי להבין האם מקור לקשיי הנשימה הינו ריאתי או חוץ ריאתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו