כאבים בחזה כל היום

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה כל היום
    רינת
    05/01/2010

שלום

לפני שבוע וחצי התחסנתי נגד שפעת החזירים. (לא יודעת אם יש קשר אבל ציינתי בכל מקרה).

מזה 4 ימים כואב לי מ א ד האזור של החזה (במרכז בית החזה הכי כואב ומתפשט לצדדים)

כואב בשינה וכואב במהלך היום

לאט לאט הכאבים התגברו וכעת לפעמים כשאני משתעלת קלות או אם יש לי התעטשות זה ממש כואב. (עיטוש זה בכלל בלתי אפשרי לעשות כי אני לא יכולה לשאוף מספיק עמוק).

חוץ מזה אין לי חום, אין לי שיעול (ממש בכלל לא),ואין לי נזלת (אולי מעט).

הרופא שלח אותי לצילום רנטגן בעוד יומיים ונתן לי כדורים לכאבים (שעוד לא לקחתי ואני מתלבטת אם לקחת כי אני לא אוהבת סתם לקחת כדורים).

לפי מה שראיתי על טופס ההפניה שנתן לי , הבנתי שהוא לא שמע בעיות למינהם בבדיקה עם הסטטוסקופ וגם לא ראה ורידים נפוחים בצד של הצוואר

רציתי לשאול, ממה לדעתכם זה יכול לנבוע ?

האם זה שאני יושבת עם המזגן על חום כל היום יכול לגרום לבעיה כזאת? (למרות שעד כה מעולם לא קרה לי דבר כזה)
    האם זו יכולה להיות דלקת ריאות? והאם זה יכול להיות משהו אחר?

תודה רבה רבה

רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה כל היום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו שלא אמרתי

רינת
    05/01/2010

הנשימה שלי שטחית ונראה לי שלריאות שלי קשה לקחת אוויר כמו שבאופן טבעי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות

רינת
    05/01/2010

כרגע בדקתי והתחסנתי לפני 6 ימים (ולא שבוע וחצי כפי שהיה לי בזכרון)

ועכשיו כשאני חושבת על זה כל הכאבים שלי (קודם כאבי שרירים יומיים ואחר כך כאבים בחזה וקוצר נשימה - התחילו אחרי החיסון הזה

האם יש סיבוך כזה מהחיסון? מה זה?

עכשיו אני באמת בלחץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    06/01/2010

לפי התסמינים סבירות נמוכה מאוד לדלקת ריאות . שפעת H1N1 (חזירים") יכולה ללכת עם כאבי חזה חזקים אך אין כאן תלונות מעידות על זיהום ויראלי פעיל. סיבה נוספת לכאבים חזה - מקור בדופן בית החזה (שרירים, עצבים, צלעות) ללא כל קשר לחיסון או מחלה זיהומית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו