כמה זמן לוקחים סימבורקט

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• כמה זמן לוקחים סימבורקט
    אסמתי
    06/01/2010

לכמה זמן נותנים סיבורקט???
    הובחנתי כחולה אסתמה לפני שנה מאז פעמים ביום סימבורקט 160
    האם יש הגדרת זמן ללקיחת סיבורקט (כי כידוע לי הסימבורקט זה סטראודיים כתרופה דרך ראות אומנם במינון נמוך - אבל..... בכל זאת סטרוידיים, שילוב של מרחיב סימפונת - מגביר קצב לב וכו').
    לפני שבוע עשיתי ניסיון ולא לקחתי בבוקר (כ-3 פעמים) רק בערב. וכבר בצהרים המוקדמות הרגשתי חוסר יכולת לקחת אויר לראות . חזרתי לפעמים ביום ולשיגרה. האם הראות שלי כבר לא יודעות לתפקד ללא סימבורקט עקב שימוש קבוע למשך שנה.
    היום שלי בעצם מחולק כמו שעון חול יומי - בשעות הבוקר עד 1200 מרגשי מצוין (לאחר סימבורקט בוקר) אח"כ מגמת ירידה עד ל1700 ואז קצת קוצר או יותר נכון אי נוחות נשימית וב1900 שוב הרגשה טובה (כמובן לאחר סימבורטק) .
    בקיצור האם ככל שהשנים ימשיכו המינון יצטרך לגדול (אני בן 40 בריא מלבד האסמה ואלרגי לאבק)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה זמן לוקחים סימבורקט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    06/01/2010

משאף סימביקורט מיועד לטיפול כרוני של אסתמה , לפי תוצאות המחקרים ניתן לקחת תרופה ללא סיבוכים משמעותיים במשך שנים. מינון מותאם לפי חומרת האסתמה , אין צורך לעלות במינון של סימביקורט עם השנים באופן יזום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו