מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה זמן לוקחים סימבורקטאסמתי06/01/2010
לכמה זמן נותנים סיבורקט???
הובחנתי כחולה אסתמה לפני שנה מאז פעמים ביום סימבורקט 160
האם יש הגדרת זמן ללקיחת סיבורקט (כי כידוע לי הסימבורקט זה סטראודיים כתרופה דרך ראות אומנם במינון נמוך - אבל..... בכל זאת סטרוידיים, שילוב של מרחיב סימפונת - מגביר קצב לב וכו').
לפני שבוע עשיתי ניסיון ולא לקחתי בבוקר (כ-3 פעמים) רק בערב. וכבר בצהרים המוקדמות הרגשתי חוסר יכולת לקחת אויר לראות . חזרתי לפעמים ביום ולשיגרה. האם הראות שלי כבר לא יודעות לתפקד ללא סימבורקט עקב שימוש קבוע למשך שנה.
היום שלי בעצם מחולק כמו שעון חול יומי - בשעות הבוקר עד 1200 מרגשי מצוין (לאחר סימבורקט בוקר) אח"כ מגמת ירידה עד ל1700 ואז קצת קוצר או יותר נכון אי נוחות נשימית וב1900 שוב הרגשה טובה (כמובן לאחר סימבורטק) .
בקיצור האם ככל שהשנים ימשיכו המינון יצטרך לגדול (אני בן 40 בריא מלבד האסמה ואלרגי לאבק)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין06/01/2010משאף סימביקורט מיועד לטיפול כרוני של אסתמה , לפי תוצאות המחקרים ניתן לקחת תרופה ללא סיבוכים משמעותיים במשך שנים. מינון מותאם לפי חומרת האסתמה , אין צורך לעלות במינון של סימביקורט עם השנים באופן יזום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)