סימבורקט אי אפשר איתו וגם בלעדיו

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• סימבורקט אי אפשר איתו וגם בלעדיו
    אסמתי
    18/01/2010

כיצד יתכן שלפני שנה ( כל חיי 43 שנה בזמן התקפי קוצר נשימה עקב אלרגיה לאבק שהיו עוברים אחרי יומים שלושה) החיים היו רגילים.

אולם מאז שהרופא נתן לי פעמים ביום סיבורטק 160 אני ממש מכור כלומר כל 10 12 שעות רץ למשאף ובמידה ושכחתי בבוקר נתון אז כל היום עם קושי נשימתי לרבות כאבי צלעות וכאבי חזה . למה זה קורה לי ? לפני המשאף היתי בסדר , אולם כיום לאחר שימוש כשנה אני ממש תלוי/משועבד/מכור למכשיר הזה וכל הזמן אני מרגיש את החזה

פעם תחושת התקררות פעם תחושת אויר כלוא פעם כאב צלעות פעם שיעול קל כאילו יש לי אבק בגרון אבל מעצבן בקיצור אין יום שאני לא מרגיש את הגוף . נמאס לי כבר (כל התחושות הנל גורמות לחוסר סבלנות חוסר ריכוז וסתם הפכו אותי לטיפוס לא נעים)

מה ככה כל חולי האסתמה חיים?

יש עומס על הלב עקב מרחיבי הסימפונות ? דופק שלי קבוע 58-60

האם בזמן תקופות של קוצר נשימה - יהיו תפעות לואי כגון חוסר כדוריות בדם וכו'

ושאלת רכילות - רופא הראות שלי מומחה בתחומו אומר שהרפואה של הראות והאסתמה כל הזמן בפיתוח ויתכן בקרוב תרופה לטווח ארוך - האם יש אמת בדבריו או שזה רק להרגיע אותי ולתת לי אור בקצה

מצטער על האורך פשוט כבר אין לי אנרגיות להתעסק בנשימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    18/01/2010

סימביקורט הינו טיפול לאסתמה וגם למחלות סימפוניות דלקתיות נוספות. לא קיימת התמכרות לסימביקורט אך בגלל מחלה פעילה מופיעים תסמינים ברגע שמפסיקים טיפול. לגבי טיפול תרופתי במקרה פרטני יש להתיעץ עם רופא ריאות בזמן הביקור.
    קיימות תרופות שונות בשלבי פיתוח מתקדמים , כולל מחקרים קליניים, בינהם גם משאפים פעם אחד ביום (אפקט ל24 שעות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו