מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטמהדני18/01/2010
שלום.
אני סובל מאסטמה קלה עד בינונית ונוטל באופן קבוע סימביקורט 320 פעמיים ביום, ועוד כמה שאיפות של ונטולין במשך היום.
כעת אני מצונן מאוד, ובדרך כלל הצינון נשאר אצלי זמן רב מהנורמה, וגם אחר כך נשארים תופעות לוואי לזמן לא קצר.
רציתי לשאול מה עלי לעשות כדי להקל על כך, ואולי גם למנוע הכבדה באסטמה, האם עלי להוסיף במינון הוונטולין, או עדיף להגביר מינון של הסימביקורט?
שאלה נוספת היא, האם באופן כללי עדיף לי למעט משאיפת ונטולין ככל האפשר, או שמא עדיף לי ליטול כל אימת שאני מרגיש צורך בכך, לאיזון תיפקוד הריאה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין19/01/2010זיהום בדרכי אויר מחמיר אסתמה אצל הרבה חולי אסתמה, גם אלה מאוזנים היטב. טיפול תרופתי לאיזון אסתמה באופן קבוע וטיפול להחמרות של אסתמה צריך להבחן לגופו של עניין. לא תמיד תסמינים רספיראטוריים קשורים לאסתמה בלבד, לאור זה במקרה והחמרת אסתמה אינה מסתיימת עם תום זיהום בדרכי אויר - יש לבצע תפקודי ריאות ולהגיע לבדיקת רופא ריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)