צילום ריאות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• צילום ריאות
    לי
    19/01/2010

יש לי שיעול ואסתמה מאוד קלה שגם בספק ועשיתי צילום התשובה-בלי ממצא בראיות.סינוסים קוסטופרנייםמ חסומים חלקית.לב לא מוגדל.מה זה התשובה חסומים חלקית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום ריאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    19/01/2010

ממצא שתואר בצילום אינו ספציפי ובדרך כלל אינו קשור לשיעול . חשוב לראות תמונה כוללת (כולל בדיקה גופנית והסתכלות על צילום חזה עצמו) כדי לקבוע האם ממצא בצילום מהווה משמעות כלל. לצורך הערכה ניתן לפנות ליעוץ רופא ריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לי
    19/01/2010

אוקי,אך מה זה סינוסים.......חסומים חלקית?עדיין זה תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    20/01/2010

סינוסים הינם מבנה אנטומי הנמצא בחיבור בין ריאה ופלאורה לבין סרעפת ודופן בית החזה בחלק התחתון של בית החזה. לא תמיד ניתן לראות טוב את האיזורים האלה בצילום חזה ואכן תאור זה לא אומר הרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו